Continua seria festivalurilor cu un Festival de Experiente marca ASER





Anul acesta, ASER s-a hotarat sa iti arate ce inseamna cu adevarat sa te bucuri de studentie. De aceea, ASERistii cheama toti studentii din Bucuresti sa ia parte la Festivalul de Experiente. Simte emotia si entuziasmul de care vei avea parte anul acesta in ASER.

 

Daca deja ti-ai pus acea intrebare in minte cand ai auzit ”festival”, nu te ingrijora deoarece intrarea este gratis. Tot ce ai nevoie este buna dispozitie, chef de invatat si energie sa acumulezi cat mai multe cunostinte. Pregateste-te de momente in care distractia este la cote maxime si de experiente care te vor dezvolta pe toate planurile.



Care este programul festivalului?

Prieteni, invatare personalizata, teambuilding-uri, contexte practice si multe alte oportunitati te așteapta in ASERfest. Lucreaza impreuna cu studenti entuziasti, descopera domeniile care iti plac si organizeaza cele mai cool proiecte.

 



Stai fara grija, vei trece prin toate zonele festivalului, de la cele de Marketing si PR, pana la cele de HR si Sales. Cum orice festival este despre organizare si planificare, ASERistii iti vor oferi sansa sa vezi fiecare colt din backstage, dar sa te si relaxezi. Si pentru ca spiritul de echipa si distractia nu trebuie sa lipseasca din viata studentului, vei invata ce inseamna Cultura Organizationala. Insa pentru a avea un festival ca la carte, te vei asigura ca ai toate resursele necesare in aria de Logistics&Finance. ASER s-a gandit si la cei care vor sa creeze propriul lor festival, de aceea au pregatit standul de Project Management.

 

Ce ar fi un festival la care ai muncit fara un after party pe cinste? Petrecerile si teambuilding-urile din ASER te vor incarca cu energie pozitiva si iti vor arata ce inseamna studentia in adevaratul sens al cuvantului. Practic inveti, te dezvolti si acumulezi hard-skills, dar nu lasi deoparte nici fun-ul, specific anilor de studentie.


 

Cum ajungi în ASERfest?

 

Urmareste paginile de Facebook si Instagram ASER si completeaza formularul de inscriere pana pe 14 octombrie. Tu vii cu energia, pasiunea de dezvoltare si entuziasmul, iar ei iti ofera bratara de acces. Ce zici?

***

 

ASER este un ONG care prin pasiune, curaj si entuziasm isi propune sa organizeze proiecte si campanii cool pentru studenti.
 

Facebook ASER

Instagram ASER