Farmexpert

Orase: BUCURESTI
Industrie: Farmaceutice-MedicalAlatura-te ECHIPEI FARMEXPERT!

FARMEXPERT este unul dintre cei mai importanti distribuitori de medicamente si parafarmaceutice din Romania, membru Walgreens Boots Alliance, lider mondial in industria farmaceutica si de frumusete, prezent in 25 de tari avand peste 385,000 de angajati. Walgreens Boots Alliance detine o retea de distributie de medicamente cu peste 390 de centre ce deservesc 230,000 de farmacii, medici, centre de sanatate si spitale. In portofoliu sunt branduri mari precum: Walgreens, Duane Reade, Boots, Alliance Healthcare, No7, Botanics, Liz Earle, Soap & Glory si Sleek MakeUP.

FARMEXPERT este o companie orientata spre inovatie si evolutie, oferind astfel angajatilor oportunitatea de a avea o cariera de succes. Avem o echipa tanara cu peste 1200 de profesionisti a carei medie de varsta este de 35 de ani. Activam la nivel national prin cele 6 depozite si 15 reprezentante locale, unde veti gasi suport din partea colegilor, un mediu pozitiv si intrumentele de care averi nevoie pentru a va atinge obiectivele.
 

In cei 22 de ani de existenta am invatat sa investim in mod constant in pregatirea angajatilor oferind anual programe de training, cursuri de pregatire si dezvoltare.

Te asteptam in echipa noastra, aplicand la unul din posturile vacante din cadrul companiei.

Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca Farmexpert

Companie Oras(e) Data

Nu exista joburi in sectiunea accesata!

Joburi Farmexpert

Companie Oras(e) Data