VERSUS Pharma este brand-ul sub care companiile PI PHARMA M&D SRL (România) și RI PHARMA BV (Olanda) își desfășoară activitatea de distribuție și de consultanță farmaceutică la nivel european.

Suntem profund atașați valorilor Uniunii Europene! Ne bucurăm de beneficiile Uniunii Europene, cum ar fi libera circulație a bunurilor, baza business-ului nostru. Dar facem aceleași valori europene, parte din cultura noastră organizațională: libertate, deschidere, integritate.

Sănătatea nu este un lux și nici nu este opțională. Din contră, sănătatea trebuie să fie accesibilă tuturor. Ne propunem să reducem costurile de sănătate pentru fiecare dintre noi. Misiunea VERSUS Pharma este de a identifica și oferi, prin canalele europene de distribuție, produse farmaceutice la costuri reduse.

Calitatea pentru noi nu se rezumă la respectarea normelor & reglementărilor UE și naționale în domeniu. Pentru VERSUS Pharma, calitatea înseamnă servicii flexibile, mai bune și mai rapide pentru partenerii noștri, prețuri mai bune pentru pacienți.

Pasiunea pentru descoperirea de noi și noi canale alternative de distribuție în cadrul european ne hrănește apetitul pentru inovație și ne motivează în fiecare zi să mergem mai departe.

Suntem motivați să ne consolidăm poziția din interior, perfecţionându-ne pe noi înşine şi procesele noastre de lucru. Ambițiosi, curajosi, ageri și flexibili, aceasta este echipa VERSUS Pharma!

BUCURESTI
Farmaceutice-Medical

Joburi VERSUS Pharma :

Locuri de munca VERSUS Pharma