BACANIA ANCUTEI (Five Stars Concept)

Orase: BUCURESTI
Industrie: Retail FMCG

Site https://www.bacania-ancutei.ro/
Facebook https://www.facebook.com/bacania.ancutei


Bacania Ancutei: De ani de zile calatorim printre ulite si carari batute doar de localnici. Cand traiesti experiente atat de simple dar si autentice, cand vizitezi atat de multe locuri extraordinare si incerci mancare atat de gustoasa, esti tot mai dornic sa impartasesti cu cei de acasa ceea ce traiesti.

Fotografiile si povestirile nu pot reda suficient bogatia pe care am vazut-o cu ochii nostri. Asa am luat hotararea de a aduce aici, in Bucuresti, un pic din ceea ce ne face pe noi sa ne privim tara noastra cu drag, dor si pofta. Nu stim ce amintiri si ce senzatii vor trezi in voi bucatele pe care noi le-am strans in Bacanie dar noua ne aduc aminte de libertate, de aer curat de tara si de oameni harnici si ospitalieri.

Oferta noastra se va imbogati treptat, in functie de ceea ce voua va place mai mult, de ceea ce doriti sa incercati si speram sa va avem alaturi de noi in aceasta noua calatorie.

Va asteptam cu drag la Bacania Ancutei sa alegeti ce va face cu ochiul si sa reveniti cat mai des, ca asa este frumos. Cate putin, bun si des. Ce-ar fi viata fara momentele in care ne oprim sa o savuram?

Persoana potrivita pentru noi este cea care intelege produsele noastre si care crede in pasiunea pentru hrana curata si sanatoasa. Este o persoana tanara, atenta la ceilalti, careia ii place sa lucreze cu public si care pune pasiune in ceea ce face.

Ce cautam: Seriozitate, punctualitate, voie buna, colegialitate si chef de munca iar experienta constituie un avantaj.

Ce oferim: salariu atractiv, bonusuri de performanta, mediu de lucru placut (avem echipa faina), seriozitate

Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca BACANIA ANCUTEI (Five Stars Concept)

Companie Oras(e) Data

Nu exista joburi in sectiunea accesata!

Joburi BACANIA ANCUTEI (Five Stars Concept)

Companie Oras(e) Data