Todos IT Solutions SRL

Orase: BUCURESTI
Industrie: ConsultantaTodos & Company în România oferă servicii de Accesare de Fonduri, Consultanță în afaceri si restructurare, inclusiv servicii de Audit și asistență fiscală , pentru organizații din diverse domenii, atât din sectorul privat, cât și cel public.

Oferim asistență firmelor și organizațiilor în vederea respectării cerințelor de conformitate cu reglementările în vigoare și le ajutăm să se dezvolte, adăugând valoare afacerii clienților.

Elementul de bază al succesului nostru îl constituie calitatea și aptitudinile personalului companiei, dezvoltate continuu prin cursuri la toate nivelele pentru o largă paletă de abilități.

Printre clienții noștri se regasesc corporații, agenții din sectorul public și privat, precum și organizații non-profit, ce văd în Todos & Company un standard consistent de servicii, bazat pe capabilități profesionale excelente, cunoașterea profundă a industriilor și know-how local.
 
Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca Todos IT Solutions SRL

Companie Oras(e) Data
Consultant Vanzari Fonduri Europene

full-time0 - 1 an experienta

Todos IT Solutions SRL BUCURESTI
15.01.2021
Specialist Vanzari Junior

full-time0 - 1 an experienta

Suntem in cautarea unui nou coleg pentru pozitia Specialist Vanzari Junior ce va fi indrumat in promomovarea si vanzarea serviciilor de consultanta in domeniul Fodurilor Europene.

Todos IT Solutions SRL BUCURESTI
12.01.2021
Video Editor/Foto Editor/Vlog Editor

full-time1 - 5 ani experienta

Hello! Inceputul anului vine cu noi oportunitati la Todos and Company. Cautam un coleg care sa se alature echipei noastre, in departamentul de creatie.

Todos IT Solutions SRL BUCURESTI
11.01.2021

Joburi Todos IT Solutions SRL

Companie Oras(e) Data