CINE SUNTEM

La KONE, misiunea noastră este să îmbunătățim fluxul vieții urbane. Ca lider global în domeniul ascensoarelor și al scărilor rulante, KONE furnizează ascensoare, scări rulante și uși automate pentru clădiri, precum și soluții de întreținere și de modernizare, care adaugă valoare ciclului de viață al clădirii.

Prin People Flow®, facem călătoria oamenilor sigură, comodă și fiabilă, în clădiri mai înalte și mai inteligente. Împreună cu partenerii și cu clienții noștri din întreaga lume, contribuim ca orașele să devină un loc de trai mai bun. KONE a avut vânzări anuale nete de 8,8 miliarde EUR, iar, la sfârșitul anului, acea 52.000 de angajați. Acțiunile KONE class B sunt cotate la Nasdaq Helsinki Ltd., în Finlanda.

 

VIZIUNE ȘI STRATEGIE

Viziunea noastră este de a asigura ce mai bună experiență People Flow®

Aceasta înseamnă că înțelegem că diverse tipuri de clădiri servesc unor scopuri diferite, ceea ce are un impact asupra fluxului de persoane și asupra mediului înconjurător. De asemenea, înseamnă că le oferim utilizatorilor și clienților ușurință, eficiență și experiențe, pe parcursul întregului ciclu de viață al clădirii.

 


 

CE FACEM

KONE este un lider inovator în domeniul ascensoarelor și al scărilor rulante. Sarcina noastră este de exploata cât mai bine orașele lumii, clădirile și spațiile publice. Considerăm că orașele fac parte din soluția pentru un trai mai bun.

 

ÎN CE CREDEM

Credem în îmbunătăţirea performanţelor, prin inspirația, angajamentul și dezvoltarea personalului nostru. Dezvoltarea personală se bucură de un sprijin puternic și există oportunități versatile de dezvoltare a carierei.

 

CE VĂ OFERIM LA KONE

La KONE, considerăm că angajații sunt cheia succesului nostru. Suntem mândri să oferim o gamă de elemente de răsplătire locală, care angajează și motivează angajații și ne ajută să facem din KONE un loc de muncă grozav.

 

DEZVOLTAREA CARIEREI

Oferim pentru angajații noștri diverse oportunități de dezvoltare a carierei; posibilitățile variază, de la mișcări pe orizontală, la asumarea unor roluri mai dificile în cadrul organizației. La KONE, se pune accent pe rotația joburilor, iar toate pozițiile libere sunt publicate intern. Angajații pot aplica pentru orice poziție disponibilă, așa că posibilitățile sunt infinite.

Schimbarea continuă și dezvoltarea pozitivă în cadrul companiei le permite angajaților să învețe și să se dezvolte, chiar dacă au decis să rămână pe poziția curentă. 

 

OPORTUNITĂȚI DE ÎNVĂȚARE

KONE organizează programe de învățare, care acoperă o gamă largă de abilități profesionale. Acestea sunt concepute pentru a consolida modelele operative comune, a promova colaborarea și partajarea interculturală a cunoștințelor și a asigura dezvoltarea managerilor actuali și viitori. Oferta noastră cuprinde diverse subiecte, de la gestionarea proiectelor și abilitățile profesionale, la instruire tehnică și comercială.

Suntem dedicați dezvoltării propriilor lideri, așa că revizuim echipele de conducere și planificăm regulat succesiunea acestora. De asemenea, investim în dezvoltarea viitorilor lideri din cadrul organizației.
Siguranța se referă la toți, de la furnizorii de servicii tehnologice și de întreținere, la proprietarii clădirilor și la utilizatorii echipamentelor. Avem implementate politici, procese și îndrumări globale, pentru a permite ca activitățile întreprinderii noastre, inclusiv operațiile subcontractorilor, să fie organizate și desfășurate într-un mod structurat și armonizat global.Oricine folosește ascensorul sau scările rulante trebuie să fie conștient de propriul comportament, de ex. asigurându-se că copiii țin mâinile pe scara rulantă sau neblocând ușile  ascensorului care se închide.

Proprietarii clădirii și furnizorii de servicii de întreținere sunt responsabili ca echipamentul să fie întreținut profesionist și menținut în stare bună.

Brasov, BUCURESTI, Cluj Napoca, Constanta, Iasi, Timisoara
Inginerie, , Constructii

Joburi KONE:

KONE nu are in prezent job-uri active.
Iata cele mai noi job-uri de pe Hipo:

International Leadership Trainee - Coca - Cola HBC

Entry Level Jobs in TOP Companies - Hipo.ro
Hybrid

Aplica fara CV

Siemens - Software Development Internship - Summer 2024

Entry Level Jobs in TOP Companies - Hipo.ro
Hybrid

Aplica fara CV

Summer Internship Program - Bucharest Global Technology Center

Entry Level Jobs in TOP Companies - Hipo.ro

Aplica fara CV

Mecanic Trotinete

Randstad România
3000 RON NET / luna

Aplica fara CV

Amazon - 2024 Graduate Software Dev Engineer

Entry Level Jobs in TOP Companies - Hipo.ro

Aplica fara CV

Farmacist/a

Randstad România

Aplica fara CV

Locuri de munca KONE

Angajari KONE