kika Mobilier

Orase: BUCURESTI
Industrie: Altele

Site https://www.kika.ro/
Facebook www.facebook.com/kika-RO


Facem casă bună împreună!

Misiunea noastra este să furnizăm un sortiment variat şi accesibil, de produse de mobilă şi accesorii, de înaltă calitate, să devenim prima opţiune în alegerea magazinului de mobilă prin profesionalism şi consilierea clienţilor. !

Despre companie

 

Înfiinţarea, în Austria, a companiei kika, în anul 1973, ca firmă de familie s-a bazat pe un concept total nou la acea vreme, ce a condus către un succes internaţional. Astăzi kika se evidenţiază ca furnizor complet în domeniul amenajărilor interioare moderne şi, în perspectivă, kika doreşte să se dezvolte constant pe piaţa de mobilă şi decoraţiuni, păstrând aceleaşi valori tradiţionale de implicare, iniţiativă, fidelitate şi, în mod special, de încredere. In prezent lanţul de magazine kika cuprinde în total 32 de magazine în Austria, precum şi alte 23 de magazine în spaţiul Europei Centrale şi de Est.

În România, kika are 2 magazine. Primul magazin a fost deschis în 2008, în zona Militari (parcul „West Park Retail”), iar al doilea magazin a fost deschis la finalul anului 2017, pe bulevardul Theodor Pallady. În februarie 2017, kika a lansat magazinul online www.kika.ro, prin care clienții din întreaga țară pot accesa simplu și confortabil produse disponibile în stoc din sortimentul magazinelor.

 

Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca kika Mobilier

Companie Oras(e) Data

Nu exista joburi in sectiunea accesata!

Joburi kika Mobilier

Companie Oras(e) Data