Debt Collection Agency

Site http://www.collectionagency.ro/index.html


 
 
Debt Collection Agency este o companie ce are ca obiect de activitate managementul creantelor bancare si nebancare, al carei nucleu s-a format in jurul unei echipe experimentate si dinamice formate din specialisti in domeniu.
La jumatatea anului 2016, Debt Collection Agency a devenit parte a grupului international B2 Holding, care este un jucator important la nivel european pe piata colectarii de creante si achizitiei de portofolii de credite neperformante.
B2 Holding a fost fondat in noiembrie 2011 si de atunci grupul a avut o ascensiune continua. Fondatorii acestuia si echipa de management au o experienta solida in domeniul financiar.
Biroul central este localizat la Oslo in Norvegia, iar grupul are operatiuni in 12 tari Europene: Bulgaria, Croatia, Estonia, Finlanda, Letonia, Muntenegru, Norvegia, Polonia, Romania, Serbia, Slovenia si Suedia.
Incepand cu luna iunie a anului 2016, actiunile grupului au fost listate la bursa din Oslo. B2 Holding numara in prezent peste 1500 de angajati si este o prezenta activa in 14 tari.
Strategia grupului implica promovarea unor solutii corecte de investitii, dezvoltarea unor platforme operationale eficiente si dezvoltarea unor relatii puternice si fiabile cu toti partenerii.
Debt Collection Agency a fost fondata in 2010 si a urcat rapid in topul companiilor din domeniul colectarii de creante din Bulgaria. Astfel ca, in 2011, compania a deschis filiala din Romania, care urmeaza succesul companiei din Bulgaria. In 2015 compania a inregistrat venituri de peste 5.9 milioana de euro si un profit net de 1.9 milioane de euro.
O data cu preluare Debt Collection Agency, B2 Holding devine o prezenta importanta in regiunea balcanica.
Ca parte importanta a grupului, Debt Collection Agency sa fie un partener de succes la nivel national, prin asigurarea unor servicii complete, profesionale si competitive pe segmentul de recuperare a creantelor, oferind strategii de colectare adaptate pentru monitorizarea creantelor.
Echipa noastra de profesionisti in domeniu vine in intampinarea nevoilor clientilor, cu solutii adaptate acestora, oferind servicii complete de consultanta juridica, recuperare a creantelor atat pe cale amiabila, cat si judiciara, printr-o retea de executori judecatoresti ce acopera intreg teritoriul tarii.
 

Investim continuu in dezvoltarea companiei, dar si in evolutia si cresterea echipei prin training-uri specializate, un mediu de lucru modern, orientat catre identificarea si sustinerea talentelor
in randul angajatilor nostri. Ne dorim sa avem in echipa persoane deschise, creative, cu atitudine pozitiva si excelente abilitati de relationare si organizare in cadrul echipei, eficace si orientate spre rezultat.
In acelasi timp, viitorii colegi vor regasi o echipa tanara, prietenoasa, motivata si cu dorinta constanta de dezvoltare si un mediu de lucru in care creativitatea si initiativa sunt extrem de apreciate si in care exista reale sanse de promovare.
Debt Collection Agency reprezinta o alegere foarte buna atat pentru studenti, fiind un start exceptional in cariera, cat si pentru persoanele cu experienta care vor sa se dezvolte din punct de vedere profesional. In plus, programul este flexibil si oferim posibilitatea de desfasurare a activitatii atat part time cat si full time.  
 
 
Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca Debt Collection Agency

Companie Oras(e) Data

Nu exista joburi in sectiunea accesata!

Joburi Debt Collection Agency

Companie Oras(e) Data