Joburi Crowe PayOut Romania Membru Crowe Global

Crowe PayOut Romania Membru Crowe Global furnizeaza servicii de salarizare, administrare de personal, consultanta, servicii pentru expati si leasing de personal.

PayOut este un joint-venture intre doua mari companii italiene, Boscolo & Partners (servicii de consultanta, contabilitate si audit) precum si Zucchetti Grup (cel mai mare furnizor de aplicatii de resurse umane din Italia).

Avand birouri deschise in 5 orase din Romania (Bucuresti, Timisoara, Cluj-Napoca, Buzau si Oradea) furnizam servicii de resurse umane pentru peste 95 de companii romanesti si multinationale, avand peste 5000 de angajati si care activeaza in urmatoarele industrii: servicii, productie, distributie, retail, constructii si imobiliare.

Serviciile noastre se bazeaza pe profesionalism, confidentialitate si flexibilitate. Furnizam intotdeauna cele mai bune servicii la cele mai bune preturi. Valoarea noastra adaugata vine ca urmare a echipei pe care o avem, dinamica si mereu cu un pas inaintea competitorilor nostri.

Unul dintre lucrurile care ne motiveaza este de a castiga si mentine increderea clientilor nostri printr-un nivel constant si ridicat al serviciilor noastre.

BUCURESTI, Buzau, Cluj Napoca, Oradea, Timisoara
Consultanta

Joburi Crowe PayOut Romania Membru Crowe Global:

Crowe PayOut Romania Membru Crowe Global nu are in prezent job-uri active.
Iata cele mai noi job-uri de pe Hipo:

Locuri de munca Crowe PayOut Romania Membru Crowe Global

Angajari Crowe PayOut Romania Membru Crowe Global