Vel Pitar

Orase: BUCURESTI
Industrie: FMCG Altele

Site http://www.velpitar.ro


Grupul Vel Pitar este liderul pieţei româneşti a produselor de panificaţie si morărit şi un jucător important în domeniul  producţiei şi distribuţiei de cozonac, specialităţi de cofetărie şi produse de patiserie. Are 11 unități de producție, 2 în Bucureşti şi 9 în alte judeţe din România.
 
Grupul Vel Pitar a schimbat modul în care, în România, se fac afacerile în industria de morărit şi panificaţie prin investiţii în tehnologii moderne, inovatoare, pentru a oferi clienţilor noştri produse de cea mai bună calitate.
 
Suntem primul producător care a lansat brand-uri de pâine ambalată (2004). Investim şi experimentăm prin intermediul propriilor capacități de R&D, având un mare potențial pentru dezvoltarea de produse inovatoare şi resurse umane cu acces la tehnologii moderne.
 
Portofoliul are un total de peste 700 de produse (game și sortimente) din care 5% sunt produse cu termen mare de valabilitate.


Grupul Vel Pitar este unul dintre cei mai importanţi angajatori din România, având peste 2500 de angajaţi. Vel Pitar încurajează inițiativa personală, oferind oportunități de învăţare şi creştere, într-un mediu ce recompensează performanţa individuală. Angajaţi noştri au şanse egale de promovare, performanţa şi potenţialul de creştere al fiecăruia fiind criteriile unice de selecţie în cadrul companiilor din grupul Vel Pitar.

Cum lucram:

PasiunePunem pasiune în tot ceea ce facem. De la realizarea fiecărui produs în parte, la rețetele pe care vi le aducem în atenție, săptămânal. Angajații noştri sunt principalii parteneri şi consumatorii care ne oferă primul feedback pentru produsele pe care le creăm.

Profesionalism


Ne-am propus sa ne susținem activ consumatorii în adoptarea și menținerea unui stil de viață sănătos. Ne asigurăm astfel că le oferim clienților noştri produse de panificație şi morărit de calitate superioară, care le completează o alimentație sănătoasă și variată.

Respect


Una dintre valorile care ne ghidează relațiile cu partenerii o reprezintă respectul pentru angajații, consumatorii și furnizorii noștri. Credem cu tărie că orice interacțiune bazată pe respect reprezintă un start fructuos pentru un viitor parteneriat de succes!

Inovaţie


Investim constant în linii tehnologice de ultimă generație, care asigură realizarea unor produse de calitate superioară pentru a satisface nevoile clienților noștri. Tehnologia unică Keine Touch (“fără atingere”) este una din inovațiile care ne recomandă cu succes!
 
http://velpitar.ro/cariere/
 
Trimiteţi candidatura dumneavoastră la adresa: cv@velpitar.ro
 


 
Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca Vel Pitar

Companie Oras(e) Data

Nu exista joburi in sectiunea accesata!

Joburi Vel Pitar

Companie Oras(e) Data