Hays

Orase: BUCURESTI Strainatate
Industrie: Servicii&BPO Agentii recrutare

Site hays.ro


Despre Hays

Hays este un grup specializat de recrutare la nivel global si un lider de piata in tari precum Marea Britanie, Germania si Australia. Suntem experti in recrutarea calificata, persoane profesioniste si calificate in cadrul unei varietati mari de industrii si profesii specializate.

Functionam in sectoarele publice si private, ocupandu-ne le posturile permanente, rolurile contractuale si atributiile temporare. La Hays, consideram ca locul de munca potrivit poate transforma viata unei persoane, iar persoana potrivita poate transforma o afacere.

Suntem pasionati in a conecta candidatii nostri cu postul potrivit lor.
 

 

Grup specializat de recrutare la nivel global

Recrutarea specializata este despre oameni. Mai bine de 6200 de persoane construiesc o echipa mondiala, lucrand in 33 de tari. Impartasim idei, cunostinte si experiente in cadrul afacerilor si teritoriilor pentru a obtine rezultate extraordinare.

Oamenii nostri lucreaza cu persoane care sunt specializate in cautarea de locuri de munca, doar pentru a plasa persoanele potrivite la locurile de munca potrivite. Investim foarte mult in echiparea personalului nostru cu aptitudinile adecvate pentru a lucra la cele mai inalte standarde in timp ce isi dezvolta carierele.

Deservim peste 20 de specialitati acoperind totul de la contabilitate si finante la constructii, IT, educatie si domeniul sanatatii. In cadrul diferitelor sectoare, dispunem si de alte echipe specializate dedicate serviciilor publice, non-profit, executive sau de recrutare internationala.

Oferta de servicii excelente pentru clientii nostri ne sustine afacerea si o pastreaza intr-o zona in care putem monitoriza indeaproape comanda pentru a putea sa ne mentinem pozitia ca si lider pe piata. Clientii nostri beneficiaza de un sector specializat de cunostinte obtinut de la consultantii nostri si de la reteaua noastra extinsa de birouri si contacte din domeniul industrial.

In lumea complicata a descoperirii celui mai bun talent, experienta noastra in recrutare semnifica faptul ca oamenii cu care doriti sa vorbiti deja vorbesc cu noi.


Avanseaza in cariera

In fiecare zi, consultantii nostri experti ajuta mii de candidati sa-si gaseasca urmatorul rol. Anul trecut, am plasat 77.000 de persoane in locuri de munca permanente si 244.000 de persoane in roluri temporare. Permiteti expertizei noastre sa va ghideze catre urmatorul pas in cariera.

Sfaturi de cariera

Asigurati-va ca aveti expertii de partea dvs. atunci cand va ganditi la o schimbare a locului de munca. Resursele noastre acopera totul, de la cautarea initiala pana la negocierea salariilor.

Cititi sfatul nostru

Contul dvs. Hays

Creati un cont pentru a va urmari aplicatiile, pentru a va salva cautarile si pentru a va actualiza detaliile, astfel incat consultantii sa va poata contacta cu usurinta

Creati un cont


 
Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca Hays

Companie Oras(e) Data
Technical Support with German

full-time1 - 5 ani experienta

Cunosti limba germana si iti place sa realtionezi cu diferite tipologii de persoane?

Hays BUCURESTI
18.09.2019
Asistent administrativ cu limba Franceza - part time (6 ore)

part-time0 - 1 an experienta

Cunosti limba Franceza si iti doresti un job administrativ?

Hays BUCURESTI
18.09.2019
Back Office Assistant - Iasi

full-time1 - 5 ani experienta

Hays Iasi
18.09.2019
Asistent Manager cu Limba Franceza - Part Time

part-time0 - 1 an experienta

Hays BUCURESTI
18.09.2019
General Ledger Accountant

full-time1 - 5 ani experienta

General Ledger Accountant with English, live in Bucharest

Hays BUCURESTI
18.09.2019
Senior Finance Manager

full-time1 - 5 ani experienta

Want to contribute in setting and implementing of a new Financial Planning & Analysis Centre of Excellence for one of the largest pure-play software companies in the world?

Hays BUCURESTI
18.09.2019
Accountant part-time/flexibile working schedule

part-time1 - 5 ani experienta

For our client, a global technology company in the markets of energy, oil & gas, paper, raw materials and transport & automotive, we are looking for a Senior Accountant for Romania Business.

Hays BUCURESTI
18.09.2019
Assistant Manager cu Limba Franceza - Part Time

part-time0 - 1 an experienta

Esti cunoscator de limba franceza si iti doresti un job part-time in Bucuresti care sa iti permita dezvoltare profesionala?

Hays BUCURESTI
18.09.2019
Office Coordinator

full-time1 - 5 ani experienta

Office Coordinator live in Bucharest

Hays BUCURESTI
18.09.2019
Asistent Manager Magazin - Cluj

full-time1 - 5 ani experienta

Esti din Cluj si iti doresti sa fii asistent manager intr-un cunoscut magazin de imbracaminte?

Hays Cluj Napoca
18.09.2019
Technical Support with French Language

full-timeStudent/Absolvent

Are you a graduate with French language capabilites and you are eager to start develop your career? We're looking for Customer Service Agent to join a new team of #French at our Client's global business process outsourcing center in Bucharest.

Hays BUCURESTI
18.09.2019
General Ledger Accountant French

full-time1 - 5 ani experienta

Are you ready to explore this #opportunity? We're looking for General Ledger to join a new team of #French speaking #Accountants at our Client's global Shared Service Center established in Bucharest.

Hays BUCURESTI
18.09.2019
Project Accountant

full-time1 - 5 ani experienta

Hays BUCURESTI
22.08.2019

Joburi Hays

Companie Oras(e) Data