SC EnviroScopY SRL ( ESYRO) este o companie activa in domeniul produselor si serviciilor de monitoring a parametrilor de mediu creata in România in 2006 cu sediul actual  Parcul Științific și Tehnologic "TehnopolIS" din Iasi. 
ESYRO este acreditata de către Ministerul Mediului pentru toate domeniile de activitate ca expert în realizareabilantelor de mediu si studiilor de impact. ESYRO si  de către Ministerul Educației și Cercetării (ANCS) pentru desfășurarea de activități  de Cercetare- Dezvoltare și Inovare.
 
In prezent ESYRO este activa si pe segmentul transfer tehnologic Academia - Industrie in parteneriat cu marile universitati din România (UBB, UAIC, UB si UPT), institute de cercetare nationala ca  Institutul National de Optoelectronica (INOE), de Fizica si Tehnologie Nucleara (IFIN) sau de Cercetare a Deltei Dunarii (INCDD), Institutul National de Cercetari Spatiale (INCAS)  si are un bun partenariat strategic cu Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) si firme private ca de exemplu Electromecanica din Ploiesti (ELMEC). 

Deasemenea ESYRO reprezinta in România firme producatoare din din Germania, USA, Franta, India, Anglia, Monaco  pentru import-exportul de echipamente stiintifice in general si din domeniul meteorologiei, optoelectronicii și energiilor durabile în special. 
Iasi
Inginerie

Joburi Enviroscopy:

Enviroscopy nu are in prezent job-uri active.
Iata cele mai noi job-uri de pe Hipo:

Electromencanic

IHM Total Consult Romania

Aplica fara CV

Backoffice agent with French- Brasov

Computer Generated Solutions Romania
Job national
Aplica fara CV

Contabil junior

LearnShift

Aplica fara CV

Executive Assistant

Grant Thornton Romania
Hybrid

Aplica fara CV

Contabil Junior

IHM Total Consult Romania

Aplica fara CV

Angajăm Șef de tură

GiGroup Romania

Aplica fara CV

Gestionar Depozit

Working4U Exclusive
4800 - 5000 RON NET / luna

Customer support limba franceza (remote)

Randstad Romania
Remote
Job national
Aplica fara CV

Coordonator Transport

Compania Indiilor Orientale (CIO)

Analist business

STS (Serviciul de Telecomunicații Speciale)

Locuri de munca Enviroscopy

Angajari Enviroscopy