Stiri cariera

Caut Angajator
Esti pregatit sa iei cuvantul? Inscrie-te la Oratorica, Editia a II-a !

In perioada 26 februarie - 26 martie 2010, Asociatia Studentilor in Contabilitate si Informatica de Gestiune (ASCIG) te invita sa iei parte la primul proiect de oratorie special conceput pentru studenti.

ASER Umanitar 2009
Stiri cariera

Marti, 15 decembrie, ora 19:00, ASER te invita sa participi in club Fabrica la ASER Umanitar 2009

Evenimentul care te invata (aproape) totul despre vizual
Stiri cariera

Stii sa faci un afis? Cu Photoshop cum stai? Pariez ca nici cu web designul nu prea le ai... Ce zici de un workshop intr-un cadru mai special? Si...ce poate fi mai special, decat o sala de informatica a unui liceu? Nu-i asa ca nu te asteptai sa revii pe bancile liceului?

CCOC: mobilitati studentesti si burse private
Stiri cariera

Centrul de Consiliere si Orientare in Cariera din cadrul Universitatii POLITEHNICA Bucuresti organizeaza in data de 9 decembrie 2009 in Sala Senatului din Rectorat conferinta "O lume la picioarele tale! Burse de studiu, burse private si alte oportunitati".

Discover UN
Stiri cariera

Daca vrei sa te familiarizezi cu activitatile agentiilor ONU din Romania si din strainatate, daca vrei sa ai o viziune asupra ceea ce inseamna m...

Case Study 2009 o oportunitate in plus pentru studenti
Stiri cariera

Studentii de la facultatile din toata tara sunt asteptati sa isi dovedeasca abilitatile in fata reprezentantilor unor companii importante din piata economica romaneasca. Pe data de 8 decembrie 2009, la sala Europa din Bucuresti, va avea loc concursul anual de studii de caz “VWI Case Study”

Inscrie-te pe portalul Alumni Deutschland!
Stiri cariera

AlumniPortal-Deutschland.org este un site international ce isi propune sa reuneasca toate persoanele care au lucrat sau studiat in Germania intr-o singura comunitate virtuala.

Centrul FIDES organizeaza cursuri intensive de limbi straine - inscrieri 2-13 noiembrie 2009
Stiri cariera

Pentru cursurile de limbi straine (limbaj standard) ce vor avea loc la sediul FIDES, urmatoarea serie se va desfasura intre 16 noiembrie - 22 ianuarie 2010, modul de 32 h, sedinta de 2h, de 2 ori pe saptamana pentru variantele de dimineata si dupa-amiaza si modul de 24 h, sedinta de 3h, pentru varianta de week-end (vinerea sau sambata).

Attitude - 7 noiembrie 2009

Attitude este seminarul de varf pentru imbunatatirea carierei si vietii. La acest seminar marca Career Experts vei invata cea mai eficienta si puternica metoda pentru transformarea atitudinilor tale. Career Experts este primul centru privat de consiliere in cariera din Romania, fondat in anul 2004. Serviciul nostru principal este cel de career coaching, caruia i se alatura training-uri, seminarii si prezentari pe teme...