Stiri cariera

Caut Angajator
Scoala de vara Plant Your Brand by ADVICE Students

Dupa ce s-au luptat cu balaurii crizei, voluntarii aventurosi de la ADVICE Students au pus la cale o scoala de vara de poveste. Printre nuferi si pelicani, printre prieteni si mentori, printre idei si idealuri, ADVICE Students lanseaza Plant Your Brand, o scoala de vara eco-publicitara care va avea loc odata ca niciodata în perioada 26 iulie – 2 august în Delta Dunarii.

Adobe Learning Center - First Time Quality Engineer 2.0
Stiri cariera

Anul trecut, in vara, Adobe Romania inaugura programul Adobe Learning Center cu prima versiune a trainingului First Time Quality Engineer. Acum este timpul pentru a 2-a editie, care incearca sa arate ce presupune munca unui Quality Engineer (tester) de la Adobe Romania. Trainigul se adreseaza studentilor sau proaspetilor absolventi care doresc sa-si inceapa o cariera in testare, sau pur si simplu vor sa afle mai multe...

Evenimentul Access MBA Bucuresti - Luni, 30 martie 2009

Momentul potrivit pentru un program MBA Investiti in cariera dumneavoastra si consolidati-va profilul profesional cu ajutorul celei mai recunoscute diplome de afaceri pe plan international: MBA - Masteratul de Administrare a Afacerilor.  

Akademics 2.1

Nu mai privi din culise! Vino sa-ti faci o viziune mai clara. ASER te invita in perioada 7-10 aprilie la o serie de Goldspeech-uri si Workshop-uri, totul prezentat intr-un spectacol intitulat Akademics 2.1.        

DaAfaceri te invita la cea de-a 6-a editie Resume

DaAfaceri te invita la cea de-a 6-a editie Resume, unul dintre proiectele traditionale ale asociatiei noastre. Editia din acest an urmareste domeniul resurselor umane From H to R si este destinata tuturor studentilor interesati de o cariera in resurse umane.  

Think Strategy organizat de Advice Students

Pentru ca a ajuns la cea de-a patra editie, Think Strategy si-a propus sa abordeze anul acesta managementul si marketingul strategic sub forma unei scoli de strategie. Proiectul doreste sa evidentieze prin discutii, studii de caz si exercitii interactive, rolul fundamental al strategiei in drumul spre succes al unui brand, al unei companii sau al unei campanii.      

BOS te invita in Business Expedition

Te provocam sa iti largesti orizonturile! Depaseste cliseul unde te vezi peste 10 ani? si incepe sa te gandesti la cum vrei sa fii intr-un an.