Stiri cariera

Caut Angajator
Strategii pentru Succes - Workshop-ul de Dezvoltare a Carierei pentru Tineri

Participand la programul "Strategii pentru succes" vei putea identifica aspectele care diferentiaza persoanele ce au succes extraordinar in cariera de restul.

Scoala de vara Cognosis, editia a IV-a

In perioada 1-7 august 2010, Cognosis - Federatia Asociatiilor Studentilor la Psihologie si Stiintele Educatiei din Romania - organizeaza cea de-a IV-a editie a Scolii de Vara, cu tema „Dezvoltare personala pentru psihologi fara limite”.  

Primii pasi pentru o cariera in programare

Line Education Center (LEC) este un centru de training dedicat 100% cursurilor de IT. Ceea ce aduce cursurilor LEC un grad foarte mare de utilitate si aplicabilitate este faptul ca trainingurile sunt sustinute de programatori cu experienta si totul se bazeza pe studii de caz si practica.

Fii printre elite, traieste o vara de Leadership!

Scoala nu se termina niciodata, educatia este continua, iar cei mai buni dintre noi stiu asta. Vara aceasta, singura scoala de leadership din Romania iti propune o experienta care schimba nu doar viziuni, ci si atitudini. Vino la Leadership School 6, un concept LEADERS Romania, sub Inaltul Patronaj al Altetei Sale Regale Principele Radu al Romaniei!    

Economics through a Macrofying Glass

„Fiecare epoca de aur are un sfarsit. Si cu cat este mai stralucitoare, cu atat sfarsitul ei va fi mai intens.” (Fareed Zakaria) Dupa restructurarea economica ce a avut loc prin intermediul institutiilor de la Bretton Woods, lumea se afla intr-o criza ce va schimba paradigma economica.  

Leadership fara cravata, la Poiana Brasov!

“Leaders keep their eyes on the horizon, not just on the bottom line”. Fii si tu inspirat vara aceasta de o experienta unica si inlocuieste trainingurile obisnuite cu un mix de leadership fara cravata. LEADERS Romania iti propune Leadership Academy 2!    

Seminar de comunicare interculturala, 31 iulie 2010

Catedra de Germanistica a Facultatii de Limbi si Literaturi Straine a Universitatii Bucuresti, in colaborare cu Casa de Cultura Friedrich Schiller, organizeaza Seminarul de comunicare interculturala, eveniment ce se desfasoara in cadrul Proiectului European Leonardo da Vinci.    

Find Your Place la IASHINGTON 2010, cea mai mare conferinta a verii!

AIESEC isi propune sa atraga atentia lumii asupra potentialului cultural si educational al orasului Iasi, organizand conferinta internationala IASHINGTON 2010. Evenimentul va transforma orasul nostru timp de o saptamana, intr-o adevarata capitala multiculturala a lumii, oferind astfel locuitorilor sai o experienta unica, o ocazie de a deveni sensibili cultural si de a gandi global.      

Empowering Entrepreneurs by JCI Bucharest

Proiectul isi propune sa ajute la consolidarea si formarea unei clase de business de tip antreprenorial condusa de oameni tineri, puternici, creativi care reusesc sa-si gaseasca in orice mediu sau context resurse pentru a evolua si solutii la problemele ce apar pe parcurs.  

Upcoming Careers in Europe Events

Careers in Europe organises recruitment events for internationally minded candidates. Top Woman|Top Careers event will present the personal and professional development of women in business. The Open Minds|Open Frontiers event provides a unique opportunity to candidates to meet the people that can build their international career.