Stiri cariera

Caut Angajator
Oxford Sad Business School lanseaza cea de-a cincea competitie Youth Business Development

Oxford Saïd Business School lanseaza cea de-a cincea competitie Youth Business Development (YBD) si consta intr-un business game pe teme de responsabilitate sociala.    

Myth Busters Business Edition

Participa la Myth Busters – Business Edition, organizat de B.O.S, pentru a afla si a demonta orice mit care sta în jurul antreprenoriatului, pentru a-ti schimba parerile si pentru a vedea din orice piedica o adevarata provocare.     Daca esti un tanar cu initiativa, idei si cu preocupare spre business, daca îti doresti sa fii propriul tau sef si sa ai afacerea ta, daca nu îti...

ADVICE Students organizeaza AdRevolution

Daca vrei sa iei parte si tu, te asteptam sa afli care mai sunt tendintele in domeniul publicitatii, direct de la specialistii in comunicare.    

Leadership School da startul celei de-a 5-a editii! Iti oprim un loc?

Pe langa soare, martisoare si miros de flori, primavara vine cu o sansa extraodinara: sansa ca tu sa faci parte din generatia a 5-a de alumni Leadership School! Nu-ti face planuri in perioada 21-27 martie si rezerva-ti un loc la Poiana Brasov, la unica scoala de leadership din Romania.

Primul partener de nationalitate romana la Mazars

Gabriel Sincu a fost numit partener in cadrul Grupului Mazars, fiind primul roman care accede in aceasta functie.  

Descopera-ti Drumul. Workshop-ul de alegere a carierei pentru tineri

Alegerea eficienta a carierei este ingredientul esential pentru a avea o cariera implinita si de succes. In schimb, a nu sti clar ce vrei si incotro sa te indrepti este calea garantata de a-ti sabota propria cariera. Participa la workshop-ul Social Arts. Descopera-ti drumul.

Esti pregatit sa iei cuvantul? Inscrie-te la Oratorica, Editia a II-a !

In perioada 26 februarie - 26 martie 2010, Asociatia Studentilor in Contabilitate si Informatica de Gestiune (ASCIG) te invita sa iei parte la primul proiect de oratorie special conceput pentru studenti.

ASER Umanitar 2009
Stiri cariera

Marti, 15 decembrie, ora 19:00, ASER te invita sa participi in club Fabrica la ASER Umanitar 2009

Evenimentul care te invata (aproape) totul despre vizual
Stiri cariera

Stii sa faci un afis? Cu Photoshop cum stai? Pariez ca nici cu web designul nu prea le ai... Ce zici de un workshop intr-un cadru mai special? Si...ce poate fi mai special, decat o sala de informatica a unui liceu? Nu-i asa ca nu te asteptai sa revii pe bancile liceului?

CCOC: mobilitati studentesti si burse private
Stiri cariera

Centrul de Consiliere si Orientare in Cariera din cadrul Universitatii POLITEHNICA Bucuresti organizeaza in data de 9 decembrie 2009 in Sala Senatului din Rectorat conferinta "O lume la picioarele tale! Burse de studiu, burse private si alte oportunitati".