Cele mai noi programe de internship&trainee din Marketing

Studiezi sau tocmai ce ai absolvit facultatea de marketing? Pentru ca mereu ne gandim la tine, iti propunem cele mai potrivite oportunitati pentru profilul tau. Iarna aceasta, aplica pe Hipo.ro la cele mai noi si interesante programe de internship, trainee si graduates si esti cu un pas mai aproape de cariera visurilor tale.

Ti-am pregatit o lista a comaniilor ce au programe pregatite special pentru tineri:

Groupe Renault Romania a dat startul inscrierilor in programul Drive Your Future 2019. Fii printre primii aplicanti si te poti alatura echipelor din Bucuresti, Pitesti sau Mioveni!

 

  • Programul de Internship - Drive Your Future 2019 – Marketing

 

Heineken Romania este in cautare de tineri aventurieri, pregatiti sa-si faca bagejele pentru cea mai frumoasa experienta.

 

  • The HEINEKEN International Graduate Programme - Marketing & Sales

 

Daca iti place sa lucrezi in echipa, te adaptezi usor schimbarilor si esti la curent cu noutatile din Digital, programul celor de la Philips ti se potriveste perfect.

 

  • Digital Marketing Trainee

 

Stii cum numesc cei de la P&G o zi in care 3 milioane de oameni le folosesc produsele? O zi obisnuita! Daca esti curios si ai spirit de analiza, programul lor de internship este cel mai potrivit pentru tine.

  • Analytics and Insights Internship

 

Daca ai skill-uri de comunicare, esti creativ si pasionat de Digital, Nestle Romania are nevoie de tine!

 

  • Digital Trainee - Nestlé Needs YOUth

 

Te-ai gandit cum ar fi sa faci parte din echipa de promovare a unuia dintre cele mai mari branduri? L'Oreal Romania cauta in intern pregatit sa faca fata provocarilor cotidiene.

 

  • Marketing Internship @ Vichy

 

Cum ar fi să faci parte din echipa care pune la cale evenimente precum Angajatori de TOP, DevTalks și Top Talents? Aplica acum la programul de internship al celor de la Catalyst Solutions.

 

  • HR & Marketing Internship

 

Dacă ai studii de comunicare, marketing sau chiar design și îți dorești să câștigi experiență într-un brand în plină ascensiune, hai la un interviu cu cei de la Iutta.

  • Internship - PR & Marketing

 

S-ar putea sa te surprinda cat de multe produse sunt dezvoltate de Bosch Romania. Aplica la programul lor de internship daca vrei sa explorezi ce fac, unde o fac si cum este viata in companie.

 

  • Internship in Marketing and Communication Team

 

Henkel Romania cauta un intern pregatit sa accepte o super provocare! Daca esti curios, creativ si pregatit sa faci parte dintr-o echipa dinamica, programul celor de la Henkel ti se potriveste ca o manusa!

  • Marketing Intern (m/f) Adhesive Technologies Intern - 9 months determined period

 

WebDigital, o agenție de marketing digital, specializată în gestionarea de campanii de promovare online prin achiziția inteligentă de media pe canale specifice, precum Facebook, Google sau Instagram, este in cautarea unui intern pasionat de tot ceea ce inseamna Digital.

 

  • Internship plătit în marketing digital

Stii cum se spune, New Year, New me. Daca esti pregatit de un nou inceput odata cu anul nou, aplica la un program din lista de mai sus sau vezi toate programele de internship, trainee si job-uri entry-level.
 

Urmareste-ne pe Instagram si fii la curent cu noutatile!