UniCredit Bank

Orase: BUCURESTI,
Industrie: Bancar-Servicii financiare

Site www.unicredit.ro
Facebook https://www.facebook.com/UniCreditBankRomania/
LinkedIn https://www.linkedin.com/company-beta/200888/


UniCredit este o banca europeana de top, cu o retea internationala activand pe 50 de piete, cu mai mult de 8.500 de sucursale si pestede angajati. Grupul opereaza in 17 tari europene.

In Romania, oferim servicii si produse de inalta calitate pentru toate categoriile de clienti. UniCredit Bank isi propune sa mentina permanent clientul in centrul activitatilor sale, sa fie un partener cu care se lucreaza usor si sa fie o parte foarte activa a comunitatilor in care isi desfasoara activitatea.

Suntem una dintre principalele institutii financiare din Romania, angajator recunoscut international pentru excelenta in managementul oamenilor si pentru orientarea sa permanenta catre performanta, in toate ariile de activitate.

Pe plan extern, dorim sa fim considerati o companie in care oamenii pot avea incredere. Intern, dorim ca angajatii nostri sa se poata identifica cu valorile companiei, si impreuna, prin tot ceea ce facem, sa contribuim la crearea unui mediu de lucru remarcabil.

Invatarea este o experienta ce se desfasoara pe parcursul intregii noastre vieti, fiind esentiala pentru dezvoltarea personala si profesionala. In cadrul UniCredit Bank oferim angajatilor oportunitati si instrumente de invatare diverse in vederea dezvoltarii carierei, tinand cont de nevoile specifice ale fiecaruia.

In consecinta, ne angajam in diferite activitati si proiecte pentru a incuraja conduitele ce respecta modelul nostru de valori si pentru a crea o atmosfera de transparenta, avand ca scop dezvoltarea profesionala a colegilor si evaluarea corecta a performantelor lor.

Te asteptam in echipa noastra!

#cuUniCrediteUsor

Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca UniCredit Bank

Companie Oras(e) Data
Assistant Relationship Manager - Corporate & Investment Banking

full-time0 - 1 an experienta

Let's do banking that matters, together!

UniCredit Bank BUCURESTI
19.07.2018
Retail Banking Sales Support - Universal Teller

full-time0 - 1 an experienta

LOOKING FOR MEANINGFUL EXPERIENCES? JOIN OUR TEAM! At UniCredit we believe in Banking that matters. Together with all our employees around the world we are committed to doing what matters for our customers, communities and colleagues.

UniCredit Bank BUCURESTI
19.07.2018
Junior KYC Support Officer

full-time0 - 1 an experienta

Proceseaza activitatile operationale aferente procesului de cunoastere a clientelei si de stablire a gradului de risc, ofera sprijin si consultanta colegilor din unitatile bancii si alte departamente

UniCredit Bank BUCURESTI
25.06.2018
Customer Services Advisor, Call Center

full-time0 - 1 an experienta

Misiune: Gestioneaza relatia cu clientii bancii in ceea ce priveste initiativele de informare si actiunile comerciale;

UniCredit Bank Iasi
BUCURESTI
19.06.2018
Garnishments Officer

temporar0 - 1 an experienta

Proceseaza operatiunile aferente activitatii legate de popriri, asigura suport si consultanta pentru colegii din sucursale si din alte departamente in conformitate cu procedurile interne si legislatia in vigoare

UniCredit Bank BUCURESTI
19.06.2018

Joburi UniCredit Bank

Companie Oras(e) Data