UniCredit Bank

Orase: BUCURESTI,
Industrie: Bancar-Servicii financiare, ,

Site www.unicredit.ro
Facebook https://www.facebook.com/UniCreditBankRomania/
LinkedIn https://www.linkedin.com/company-beta/200888/


UniCredit este o banca europeana de top, cu o retea internationala activand pe 50 de piete, cu mai mult de 8.500 de sucursale si pestede angajati. Grupul opereaza in 17 tari europene.

In Romania, oferim servicii si produse de inalta calitate pentru toate categoriile de clienti. UniCredit Bank isi propune sa mentina permanent clientul in centrul activitatilor sale, sa fie un partener cu care se lucreaza usor si sa fie o parte foarte activa a comunitatilor in care isi desfasoara activitatea.

Suntem una dintre principalele institutii financiare din Romania, angajator recunoscut international pentru excelenta in managementul oamenilor si pentru orientarea sa permanenta catre performanta, in toate ariile de activitate.

Pe plan extern, dorim sa fim considerati o companie in care oamenii pot avea incredere. Intern, dorim ca angajatii nostri sa se poata identifica cu valorile companiei, si impreuna, prin tot ceea ce facem, sa contribuim la crearea unui mediu de lucru remarcabil.

Invatarea este o experienta ce se desfasoara pe parcursul intregii noastre vieti, fiind esentiala pentru dezvoltarea personala si profesionala. In cadrul UniCredit Bank oferim angajatilor oportunitati si instrumente de invatare diverse in vederea dezvoltarii carierei, tinand cont de nevoile specifice ale fiecaruia.

In consecinta, ne angajam in diferite activitati si proiecte pentru a incuraja conduitele ce respecta modelul nostru de valori si pentru a crea o atmosfera de transparenta, avand ca scop dezvoltarea profesionala a colegilor si evaluarea corecta a performantelor lor.

Te asteptam in echipa noastra!

#cuUniCrediteUsor

Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca UniCredit Bank

Companie Oras(e) Data
Customer Services Advisor – Contact Center (Bucuresti si Iasi)

full-time0 - 1 an experienta

Grab your opportunity at UniCredit! Let's do banking that matters, together. We love to bring out the best in people - join us!

UniCredit Bank BUCURESTI
Iasi
20.10.2018
Archive Clerk - perioada determinata

full-time0 - 1 an experienta

Ensuring the good running of archive activity.

UniCredit Bank BUCURESTI
Sibiu
20.10.2018
Specialist Recrutare

full-time1 - 5 ani experienta

Folosind strategii si surse variate, organizeaza si coordoneaza implementarea proiectelor de recrutare si selectie end-to-end (inclusiv recrutarea de masa), pentru atragerea candidatilor doriti, respectand termenele definite.

UniCredit Bank BUCURESTI
20.10.2018

Joburi UniCredit Bank

Companie Oras(e) Data