UniCredit Bank

Orase: BUCURESTI,
Industrie: Bancar-Servicii financiare

Site www.unicredit.ro
Facebook https://www.facebook.com/UniCreditBankRomania/
LinkedIn https://www.linkedin.com/company-beta/200888/


UniCredit este o banca europeana de top, cu o retea internationala activand pe 50 de piete, cu mai mult de 8.500 de sucursale si pestede angajati. Grupul opereaza in 17 tari europene.

In Romania, oferim servicii si produse de inalta calitate pentru toate categoriile de clienti. UniCredit Bank isi propune sa mentina permanent clientul in centrul activitatilor sale, sa fie un partener cu care se lucreaza usor si sa fie o parte foarte activa a comunitatilor in care isi desfasoara activitatea.

Suntem una dintre principalele institutii financiare din Romania, angajator recunoscut international pentru excelenta in managementul oamenilor si pentru orientarea sa permanenta catre performanta, in toate ariile de activitate.

Pe plan extern, dorim sa fim considerati o companie in care oamenii pot avea incredere. Intern, dorim ca angajatii nostri sa se poata identifica cu valorile companiei, si impreuna, prin tot ceea ce facem, sa contribuim la crearea unui mediu de lucru remarcabil.

Invatarea este o experienta ce se desfasoara pe parcursul intregii noastre vieti, fiind esentiala pentru dezvoltarea personala si profesionala. In cadrul UniCredit Bank oferim angajatilor oportunitati si instrumente de invatare diverse in vederea dezvoltarii carierei, tinand cont de nevoile specifice ale fiecaruia.

In consecinta, ne angajam in diferite activitati si proiecte pentru a incuraja conduitele ce respecta modelul nostru de valori si pentru a crea o atmosfera de transparenta, avand ca scop dezvoltarea profesionala a colegilor si evaluarea corecta a performantelor lor.

Te asteptam in echipa noastra!

#cuUniCrediteUsor

Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca UniCredit Bank

Companie Oras(e) Data
Customer Services Advisor, Call Center

full-time0 - 1 an experienta

Misiune: Gestioneaza relatia cu clientii bancii in ceea ce priveste initiativele de informare si actiunile comerciale;

UniCredit Bank Iasi
BUCURESTI
19.01.2018
Operational Administration Officer

project-based0 - 1 an experienta

Asigura monitorizarea statusului politelor de asigurare existente ca si beneficii/garantii la facilitatile acordate de banca clientilor precum si administrarea activitatilor privind reevaluarea garantiilor comerciale (imobile comerciale, echipamente, masini si instalatii) si garantiilor...

UniCredit Bank BUCURESTI
19.01.2018
Universal Teller - Retail Division

full-time0 - 1 an experienta

Vrei sa iti construiesti o cariera in banking? Te asteptam in echipa UnICredit!

UniCredit Bank BUCURESTI
16.01.2018

Joburi UniCredit Bank

Companie Oras(e) Data