UniCredit Bank

Orase: BUCURESTI,
Industrie: Bancar-Servicii financiare

Site www.unicredit.ro
Facebook https://www.facebook.com/UniCreditBankRomania/
LinkedIn https://www.linkedin.com/company/200888


147.000 de oameni.

17 tari.
Unul dintre cele mai puternice grupuri bancare din lume.
Si o singura misiune – sa construim impreuna un mediu de lucru prin care sa oferim un plus de valoare durabila tuturor clientilor nostri.
Bine ai venit la UniCredit Bank.
Suntem incantati sa te cunoastem si, cu siguranta, si tu vei fi.
 
Pentru ca la fel ca peste tot in lume, si aici, In Romania, suntem un grup multicultural, unde shimbul de idei este incurajat. Si la fel si dieversitatea si individualitatea.

Nici nu ar putea fi altfel. Pentru ca suntem peste 3000 de colegi in UniCredit Bank si media de varsta este de numai 36 de ani. Iar asta ne face sa fim un grup dinamic, puternic, entuziast si in acelasi timp echilibrat si matur.
Exact genul de grup in care intrand simti ca ai alaturi de tine si oameni impreuna cu care sa faci lucruri si oameni de la care sa inveti.
 
Fara falsa modestie putem spune ca oamenii sunt cu adevarat importanti pentru noi si ca dezvoltarea lor personala si profesionala este un lucru care ne preocupa activ si constant. De aceea, tuturor celor care aleg sa faca parte din grupul nostru  le oferim :

  • acces la posturi interne sau internationale in cadrul grupului UniCredit;
  • programe de dezvoltare si training adaptate planurilor individuale de dezvoltare;
  • implicarea activa a managerilor directi in identificarea si dezvoltarea potentialului fiecarui angajat, crescand astfel gradul de motivare a acestora.

Nu este de mirare deci ca din 2010, la nivel local, UniCredit Bank este certificata ACCA Approved Employer de catre Association of Chartered Certified Accountants (ACCA), cea mai prestigioasa asociatie profesionala internationala in domeniul financiar contabil.
 
Aceasta distinctie internationala ne plaseaza intr-un grup restrans de companii care demonstreaza ca isi apreciaza si isi dezvolta angajatii la cele mai inalte standarde europene. Este o recunoastere deosebita a activitatii noastre continue de recrutare, dezvoltare si promovare a celor mai buni profesionisti din domeniu, obiectiv asumat pe termen lung.

Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca UniCredit Bank

Companie Oras(e) Data
Acum ca ai absolvit, te asteptam sa-ti incepi cariera la UniCredit Bank!

full-timeStudent/Absolvent

UniCredit Bank iti ofera un cadou de absolvire: posibiltatea de a deveni bancher! Alatura-te echipei noastre de profesionisti si incepeti cariera intr-una dintre cele mai dinamice banci din piata.

UniCredit Bank BUCURESTI
18.08.2017

Joburi UniCredit Bank

Companie Oras(e) Data