Limbaje de programare de viitor

 

 

Domeniul IT este unul foarte dinamic, in continua dezvoltare, care ofera numeroase oportunitati de angajare. Pentru a veni in ajutorul tinerilor care isi doresc sa lucreze in domeniul IT, dar si a specialistilor care sunt interesati de evolutia pietei, HiPo.ro a realizat o analiza a tendintelor privind utilizarea diferitelor limbaje de programare.

 

Citeste tot articolul>>

 

Cele mai cautate certificari internationale in IT

 

Cunostintele specifice in IT se dobandesc mai ales prin invatare, deci detinerea lor poate fi evaluata si confirmata de diferite certificari sau diplome a caror specificare in CV te ajuta sa iti exprimi mai usor competentele in fata angajatorului. Dar care sunt cele mai cautate certificari internationale in domeniul IT?

 

Citeste tot articolul>>

 

 Cele mai ofertante joburi in IT din Europa

 

Domeniul IT este unul dintre cele mai generoase in ceea ce priveste numarul de job-uri vacante, dar si pachetul salarial. Indiferent ca doresti sa iti dezvolti/continui o cariera in domeniul IT in Romania sau iti propui sa acumulezi experienta internationala, este important sa iei in considerare faptul ca in IT este mai usor sa te angajezi in strainatate decat in alte domenii intrucat limbajele de programare sunt universale. In continuare, iti vom prezenta cele mai ofertante job-uri din cateva tari din Europa.

 

Citeste tot articolul>>