Digital HR Boot Camp
se intoarce anul acesta pentru tinerii pasionati de Resurse Umane si Digital, intr-o formula fresh, pregatita sa iti ofere acces la informatii si oportunitati direct de la specialisti. Digital Marketingul a devenit, o data cu era tehnologiei, un mijloc important pentru oamenii de HR, in special in recrutare si organizare de evenimente.


Obiectivul evenimentului este acela de a forma si indruma viitori oameni de HR, aflat in prezent in strans contact cu Digital Marketing. Prin intermediul conferintelor, workshopurilor si networkingului cu profesionisti din domeniu, ne asiguram ca vei pleca cu o perspectiva completa asupra domeniului si a ramurilor sale.

Societe Generale European Business Services (SG EBS) se numara printre companiile cu ai caror reprezentanti te poti intalni la eveniment.


Save the date! 16 mai, Impact Hub, Bucuresti!                                                                                     

 

De ce merita sa participi?
 

  • Accesezi oportunitati de cariera. Companiile participante vin si cu scopul recrutarii viitoarei generatii de interni si trainee. Participantii de anul trecut au avut acces la 7 oportunitati de cariera.
  • Discuti cu specialisti din domeniu. Ai oportunitatea de a discuta direct cu profesionistii din domeniu. Astfel, poti afla mai multe despre recrutare, digital marketing, talents development, compensation & benefits si employer branding si iti poti da seama care dintre ele ti se potriveste mai bine.
  • Conferinte si workshopuri interactive. Poti participa la conferinte pe teme de actualitate sustinute de reprezentantii companiilor prezente, iar in cadrul workshopurilor, poti pune in aplicare ceea ce stii deja despre HR ori Digital si ceea ce tocmai ai invatat in cadrul evenimentului.
 

Cui se adreseaza evenimentul?
 

  • Esti student, masterand sau proaspat absolvent al unei facultati cu profil uman (Resurse Umane, Sociologie, Psihologie, Comunicare si Relatii Publice sau alte specializari similare);
  • Esti la inceputul unei cariere in Resurse Umane ori Digital Marketing;
  • Pe perioada studentiei si nu numai, te-ai implicat in activitati extracurriculare (voluntariat, internship-uri, workshopuri in domeniu sau alte activitati care te vor ajuta in viitoarea cariera);
  • Nu ai acumulat mai mult de 2 ani de experienta profesionala. Sesiunile se adreseaza mai mult tinerilor care sunt inca la inceputul carierei.

Daca te regasesti in descrierea de mai sus, aplica aici!