DESPRE NOI           DE CE KELLOGG'S?           CUM SA NI TE ALATURI?          ECHIPA       




Kellogg’s, lider pe piata mondiala a cerealelor si a produselor alimentare gata de consum, tocmai a deschis o noua divizie in cadrul Centrului din Bucuresti!

Noua divizie Kellogg’s in Romania va prelua activitati din aria Supply Chain si va fi responsabila pentru planificarea categoriilor de cereale si gustari, gestionarea inventarelor si alte activitati specifice din zona Supply Chain, avand un rol important in planificarea activitatilor pentru intreaga Europa.


Daca esti in cautarea unui viitor luminos, noi suntem interesati sa facem parte din el. Calatoria ta alaturi de noi incepe aici, iar procesul de selectie este:

1. Aplicatia – Aplica online pentru jobul care te intereseaza;

2. Interviu telefonic – Vorbesti cu unul din profesionistii nostri din echipa de recrutare despre viitorul carierei tale;

3. Interviu fata in fata – Ai sansa sa cunosti cativa dintre liderii din industrie si sa aflam impreuna daca Kellogg’s este locul potrivit pentru tine;

4. Oferta – Suntem impresionati de tine si consideram ca esti potrivit culturii organizationale, te invitam sa te alaturi companiei noastre.



Iti place ceea ce vezi? E timpul sa iti “accesezi cariera” la Kellogg’s! Cautam oameni dinamici si entuziasti, asa ca aplica acum, ca sa iti incepi calatoria alaturi de noi.

Hai la Kellogg’s, sa realizam lucruri marete impreuna!

Da un click aici si vei vedea toate pozitiile noastre deschise!