DESPRE NOI           DE CE KELLOGG'S?           CUM SA NI TE ALATURI?          ECHIPA       
Kellogg’s, lider pe piata mondiala a cerealelor si a produselor alimentare gata de consum, tocmai a deschis o noua divizie in cadrul Centrului din Bucuresti!

Noua divizie Kellogg’s in Romania va prelua activitati din aria Supply Chain si va fi responsabila pentru planificarea categoriilor de cereale si gustari, gestionarea inventarelor si alte activitati specifice din zona Supply Chain, avand un rol important in planificarea activitatilor pentru intreaga Europa.


Pentru noua divizie cautam coleg pentru rolul de Short Term Supply Planner

De mai mult de 100 de ani, suntem liderii globali in productia si comercializarea de cereale pentru micul dejun. Fondatorul nostru – William Keith Kellogg - a creat cerealele pentru micul dejun si apoi a dezvoltat o intreaga industrie. Kellogg a devenit foarte repede un brand de renume, cumparat cu incredere de foarte multe familii.

Apropo, suntem si un jucator important in industria de snack-uri! De cand Pringles s-a alaturat familiei noastre de produse, am creat continuu diverse gusturi si arome, gandindu-ne la toti consumatorii nostri.

Daca activezi in Supply Chain, Logistica, Transporturi sau domenii conexe si esti pregatit pentru urmatorul pas in cariera te invitam sa aplici si vei cunoaste o echipa vesela si prietenoasa!

La Kellogg, mancam ceea ce ne place si facem ceea ce iubim!