De ce ai acceptat job-ul de Account Advisor – German language?
Am considerat ca este o oportunitate sa lucrezi in cadrul unei companii globale precum Vodafone. Am fost de parere ca este foarte important sa ai continuitate in cariera, iar Vodafone iti poate oferi acest lucru. Recunosc ca si pachetul de beneficii a jucat un rol important cand am luat aceasta decizie. Un alt factor foarte important a fost relatia pe care am construit-o cu departamentul de resurse umane- cei cu care am interactionat in cadrul procesului de recrutare mi-au dat de inteles ca au nevoie de mine si acest lucru mi-a dat incredere in jobul respectiv. In plus, pe parcursul  procesului de recrutare mi-am dat seama ca viitorii mei colegi sunt niste oameni cu care mi-ar placea sa lucrez.

Cum arata o zi reusita la birou?
Stiu ca am avut o zi reusita atunci cand plec acasa si nu stiu cand a trecut timpul, cand imi dau seama ca am realizat tot ce mi-am propus si cand colegii vin sa se sfatuiasca cu mine.

Ce te face sa recomanzi echipa/job-ul/VSSR prietenilor?
In primul rand mediul de lucru este foarte placut. Trebuie sa recunosc ca este cel mai placut colectiv cu care am lucrat. Vodafone Shared Services este un loc in care te poti dezvolta intr-un timp foarte scurt, avand posibilitatea sa avansezi pe plan profesional. 

Alexander Finta
 

De ce ai acceptat job-ul de Account Advisor – German language?
Am acceptat job-ul pentru ca doresc sa imi dezvolt cariera vorbind limba germana.
Le-as recomanda prietenilor mei sa vina in echipa Vodafone Shared Services Romania pentru ca au oportunitatea sa lucreze cu o echipa energica si sa se bucure de un pachet competitiv de beneficii.
 

Giovanni Zoda
 

De ce ai acceptat job-ul de Account Advisor – German language?
In Vodafone Shared Services Romania  fac parte dintr-o echipa tanara si dinamica. Vodafone are o traditie a successului, iar Vodafone Shared Services Romania contribuie la succesul companiei oferind servicii de IT și de Relații cu Clienții pentru operațiunile Vodafone din alte tari precum Marea Britanie, Germania, Italia, Spania sau Irlanda.

Acest fapt ne ofera oportunitatea de a ne remarca atat pe plan intern, cat si international. Avand prezenta globala, Vodafone ofera anajatilor posibilitati vaste de dezvoltare in diferite departamente si training-urile necesare pentru a deveni cei mai buni in ceea ce facem.

Indiferent de jobul pe care il alegem, consider ca exista doua  elemente esentiale pentru a  veni cu entuziasm la birou. In primul rand, trebuie sa ne placa ceea ce facem si sa avem perspective de dezvoltare. In al doilea rand, conteaza foarte mult atmosfera in care lucram si echipa din care facem parte. Pentru mine, cele mai reusite zile la job sunt acelea in care reusesc sa imi duc la bun sfarsit task-urile atribuite, fara sa simt stresul.

Desi Vodafone Shared Services Romania este la inceput, face parte dintr-un grup de succes, oferind  stabilitate si posibilitatea de a gandi in perspectiva. 

Ionut Ciuperca