Noutati @ Angajatori de TOP

Participa la Academia de Cariera @ Angajatori de TOP Timisoara

 

Prima Academie de cariera @ Angajatori de TOP Timisoara

Cariera ta cunoaste o noua etapa primavara aceasta

 

Cel mai mare targ de joburi din Romania se intoarce la Timisoara! Angajatori de TOP revine pe 18 Octombrie la Centrul Regional de Afaceri pentru o noua serie de sesiuni de cariera.

Insa, editia cu numarul 37 inseamna mai mult decat atat. Pregateste-te sa te faci remarcat la prima Academie de Cariera marca Angajatori de TOP.

 

Participarea este 100% GRATUITA, dar locurile sunt limitate!


Rezerva-ti locul gratuit!



Cui se adreseaza Academia de Cariera?

Tuturor! Fie ca esti la inceput de drum sau ai deja experienta profesionala. Indiferent de nivelul de experienta, te asteapta discutii interactive si momente de networking care iti pot aduce un posibil mentor sau viitor coleg de echipa!
 


La ce tematici sa te astepti?


🎓
Daca esti la inceput de drum...


CV-ul si interviul de recrutare

Modul in care ne raportam la viata profesionala s-a schimbat drastic in ultimii ani. Gasim mai greu jobul potrivit, iar procesul de recrutare devine din ce in ce mai minutios.

Rezerva-ti locul gratuit la Academia de Cariera si afla de ce tin cont angajatorii in perioada de recrutare, cum sa te asiguri ca CV-ul tau iese in evidenta si cum poti lasa o impresie buna inca de la interviul de angajare.

 

Stabilirea obiectivelor profesionale

Atunci cand esti la inceput de drum, e normal sa te simti ca si cum navighezi printr-o infinitate de optiuni profesionale si sa iti pui o multitudine de intrebari. Descopera cum sa iti creezi un plan profesional de termen-lung si care sunt aspectele de care sa tii cont atunci cand iti stabilesti obiectivele.
 

Profilul Angajatului de TOP

Angajatorii au inceput sa dea din ce in ce mai multa importanta skill-urilor soft, precum empatia, leadership, integritate sau flexibilitate.

Dupa cum explica Forbes, acest fenomen se poate datora „automatizarii sarcinilor de lucru”. Skill-urile soft nu pot fi (inca) inlocuite de tehnologia artificiala si devin, astfel, indispensabile.


💼 Daca ai deja experienta profesionala...



 

Work-Life Balance

Cazurile de burnout au crescut semnificativ in timpul pandemiei de COVID-19, insa fenomentul continua sa afecteze si astazi oameni din intreaga lume.

Eliminarea completa a stresului nu este un obiectiv tocmai realist, dar exista metode prin care il poti gestiona eficient si care te pot ajuta sa maximizezi timpul liber.

 

Reconversie profesionala

Schimbarea carierei este o decizie care poate veni cu o serie de provocari, dar si cu satisfactii profesionale. Alaturi de consilieri in cariera poti descoperi cum sa minimizezi riscurile acestei decizii si cum sa iti pastrezi entuziasmul de-a lungul procesului.
 

Leadership & Performanta

Cum se diferentiaza un lider de un manager? A intelege distinctia dintre cele 2 este un pas esential atunci cand coordonezi o echipa. Descopera care sunt skill-urile pe care le poti dezvolta pentru maximizarea eficientei si a armoniei de la locul de munca.


Ai acces si la sesiunile speciale de cariera Angajatori de TOP

Ai ocazia sa intalnesti cei mai doriti angajatori de pe piata, sa afli sfaturi de cariera direct de la acestia si sa gasesti oportunitati profesionale pentru toate nivelurile de experienta.


Alatura-te si tu!


Nu rata ocazia de a cunoaste consilieri de cariera, oameni pasionati de aceleasi domenii ca tine, dar si angajatori de la companiile tale preferate.


LinkedIn