Noutati @ Angajatori de TOP

Fii primul care se inscrie la Academiei de Cariera @Angajatori de TOP Bucuresti

 

Hai si tu la Prima editie a Academiei de Cariera
@Angajatori de TOP Bucuresti 

 


Fii pregatit pentru editia din primavara aceasta, Angajatori de TOP Bucuresti! Cel mai mare targ de joburi revine la Sala Palatului pe 25 si 26 Octombrie, cu o noua conferinta dedicata nevoilor tale profesionale, Academia de Cariera marca Angajatori de TOP Bucuresti.

 


Participarea este 100% GRATUITA, dar locurile sunt limitate!


 

Rezerva-ti locul Gratuit! 


 

Cum stiu daca este potrivita pentru mine?

La Academia de Cariera, fie ca esti la inceput de drum sau ai deja exprienta in domeniul tau, aici poti da un impuls carierei tale. Prezentarile vor aborda cateva subiecte dintre cele mai cautate in domeniul dezvoltarii carierei in 2024.

 

Uite ce tematici vom aborda:

 Daca iti doresti un start bun in cariera ta...



 

💡 Planificarea carierei - Descopera diferite modalitati prin care iti poti crea propriul plan de cariera pentru ati atinge obiectivele profesionale si cum iti pot da seama ce domeniu ti se potriveste.


💡Internshipul - Descopera internshipul potrivit pentru tine si cum sa te pregatesti pentru acesta, alaturi de pasii esentiali pentru a transforma aceasta experienta intr-o oportunitate de crestere personala si profesionala;

 

💡CV-ul È™i Recrutarea - Aici vei gasi sfaturi utile despre cum sa scrii un CV eficient si cum sa te pregatesti pentru un interviu de angajare, precum si informatii despre procesul de recrutare profesionala.



 Daca doresti sa iti dezvolti cariera...



 

💡 Work-Life Balance - Poti afla mai multe sfaturi de la specialistii in domeniu despre cum poti obÈ›ine un echilibru sanatos intre cariera si viata personala; vei invata cum poti imbunatati managementul timpului si cum poti gestiona stresul la locul de munca.
 

💡 Management - Aici, vei avea ocazia sa iti dezvolti abilitati de leadership si poti afla noi sfaturi pentru imbunatatirea abilitatilor de management si coordonarea unei echipe.
 

💡 Piata Muncii in 2024 - Analizeaza noile tendinte din piata muncii ale anului 2024 prezentate de un specialist in domeniu si afla mai multe despre integrarea inteligentei artificiale in activitatile zilnice.

 


 

Participa si tu!



Beneficiezi de acces la sesiunile speciale Angajatori de TOP

Ai sansa sa intalnesti cu cei mai doriti angajatori de pe piata, vei primi sfaturi de la acestia si vei descoperi noi oportunitati profesionale pentru orice nivel de experienta.

Specialistii in consiliere de cariera, entuziasti ca si tine, te vor ghida in conturarea traseului profesional, iti vor oferi suport in stabilirea obiectivelor si in identificarea domeniul potrivit pentru dezvoltarea ta.


Ne vedem la Sala Palatului!


 


LinkedIn