Noutati @ Angajatori de TOP

Regulament concurs Angajatori de TOP din primavara 2024Organizator: Catalyst Solutions SRL, Strada Pitar Mos, Nr. 6, Etaj 5, Sector 1, Bucuresti, Romania www.catalyst.ro

Acest regulament se adreseaza si este valabil pentru fiecare persoana care se inregistreaza conform acestui regulament si dobandeste calitatea de Participant.

Inregistrarea si participarea dumneavoastra la aceasta campanie de promovare inseamna si acordul implicit cu regulile de participare prezentate aici.
 

1. Durata Concursului

Concursul se va desfasura in perioada 5 februarie 2024 - 31 martie 2024. 
 

2. Participarea

- La aceasta campanie de promovare pot participa numai persoane de nationalitate romana cu varsta de peste 18 ani, care au domiciliul in Romania.
 
- Angajatii Catalyst Solutions SRL si/sau Hipo Digital si rudele de gradul I ale acestora (copii/parinti, frati/surori, sot/sotie) nu au dreptul de participare la aceasta campanie de promovare.
 

3. Inregistrarea si participarea

- Inregistrarea la aceasta campanie de promovare se poate face doar prin intermediul site-ului Hipo.ro pentru inscrierea la evenimentul Angajatori de TOP;

- Candidatii care vor sa participe la concurs vor trebui sa se inscrie la eveniment si sa scaneze CV-ul Barcode la cel putin o companie dintre cele prezente la Angajatori de TOP Bucuresti (29-30 martie 2024) sau la Angajatori de TOP Timisoara  (15-16 martie 2024);

-Fiecare participant se poate inscrie o singura data in aceasta campanie. In cazul in care un participant se inscrie de mai multe ori, acest fapt va duce la anularea participarii persoanei la aceasta competitie;

-Utilizarea informatiilor care nu sunt reale sau nu apartin persoanei inregistrare, duce la anularea participarii persoanei la aceasta campanie de promovare.
 

4. Desemnarea castigatorului

- Catigatorul va fi desemnati prin tragere la sorti folsind random.org.

- Organizatorul va mentiona numele castigatorului printr-un post pe pagina oficiala de Facebook Angajatori de TOP, urmand ca dupa aceasta etapa organizatorul sa primeasca din partea castigatorului datele lui de contact (nume, prenume, mail si telefon); Daca aceste date nu sunt primite in timp de 10 zile, castigatorul va fi contactat la datele oferite la inscrierea evenimentului. 

-Va fi considerat castigator persoana care indeplineste toate conditiile de participare mentionate in acest articol 
 

5. Acordarea premiului 

-Premiul acordat castigatorului consta in premiul mentionat in campania pentru Angajatori de TOP desfasurata in primavara anului 2024, acesta fiind un voucher in valoare de 1000 RON EMAG (pentru cei care sunt inscrisi si participanti la Angajatori de TOP Bucuresti sau  Angajatori de TOP Timisoara);

-Premiul nu este transferabil si inlocuibil;

-Nu se ofera contravaloarea premiului in locul acestuia;

-Castigatorul poate sa-si primeasca voucherul prin email acesta fiind un card cadou in format digital.
 

6. Notificarea, verificarea si validarea castigatorului

-Castigatorul va fi validat in urma verificarii datelor transmise organizatorului (pagina de inscriere pe Hipo.ro pentru Angajatori de TOP);

- In cazul in care castigatorul nu poate fi validat sau contactat, premiul nu va fi reportat catre alta persoana desemnata prin tragere la sorti folsind random.org.
 

7. Politica de confidentialitate

Catalyst Solutions SRL respecta regulile cofidentialitate si de protejare a informatiilor private. Politica de confidentialitate poate fi consultata aici: http://www.hipo.ro/locuri-demunca/confidentialitate
 

General:

- Participarea la aceasta campanie de promovare este libera de orice plata sau taxa, nu se cere cumpararea unor produse sau servicii si nu este conditionata de utilizarea serviciului www.hipo.ro.

- Datorita caracterului liber de participare fara obligatii financiare, toti participantii inteleg si sunt de acord ca Organizatorul nu va fi raspunzator pentru niciun fel de pagube sau pierderi directe, indirecte sau accidentale legate de aceasta campanie de promovare si nu i se vor cere niciun fel de despagubiri materiale sau morale.

- Organizatorul acestei promotii are dreptul de a descalifica participantii ce nu indeplinesc sau incalca regulile acestei promotii fara nici o avertizare prealabila si fara oferirea nici unui fel de compensatii.

- Organizatorul are dreptul de a aduce amendamente si completari la acest REGULAMENT DE PARTICIPARE, acestea intrand in vigoare de la data postarii lor la adresa https://www.hipo.ro/locuri-de-munca/angajatoridetop/articol/3543/

- Este responsabilitatea participantilor de a se informa despre eventualele modificari ale REGULAMENTULUI DE PARTICIPARE.

- Organizatorul nu isi asuma nicio raspundere pentru orice impedimente de participare la concurs sau la validarea castigatorului datorate erorilor participantului sau a erorilor si defectiunilor mijloacelor folosite pentru inregistrare, validare si comunicare de catre participant.

- Organizatorul isi rezerva dreptul de a intrerupe sau suspenda aceasta campanie de promovare in cazul aparitiei unor cauze care nu tin de controlul acestuia.

REGULAMENTUL DE PARTICIPARE constituie intreaga intelegere dintre dumneavoastra ca Participant si S.C. Catalyst Solutions S.R.L. ca Organizator, si reglementeaza acest concurs.

Faptul ca un Participant nu a luat cunostinta de REGULAMENTUL DE PARTICIPARE in mod intentionat, din dezinteres sau din necunostinta, cade in raspunderea acestuia, organizatorul postand in pagina de inregistrare o legatura directa, explicita si cu corp de litera vizibil catre acest REGULAMENT DE PARTICIPARE, conform uzantelor de pe WorldWideWeb.

- Pentru intrebari si clarificari cu privire la aceasta campanie ne puteti scrie la adresa de email: suport@hipo.ro.

 


LinkedIn