Noutati @ Angajatori de TOP

5 Lucruri pe care le poti face la Festivalul Joburilor dar nu si la Untold



Yeeey, Festivalul Joburilor te pofteste pe taramul feeric al oportunitatilor de munca! Cine spune ca munca nu se poate transforma in distractie, se insala teribil. Fii printre participantii acestui eveniment si ai sansa celui mai misto loc de munca.

Optiunea de Check-in la Festivalul Joburilor este valabila din data de 27 septembrie. Grabeste-te, mai este putin timp si incepe perioada in care iti poti asigura bratara la cele mai tari companii care ofera joburi de top.

Daca Untold 2021 ti-a deschis apetitul de a participa la un alt spectacol, Festivalul Joburilor este evenimentul GRATUIT pe care trebuie sa il ai in lista ta. Nu vrem sa ne dam mari, dar la festivalul pe care l-am construit cu doua scene memorabile, ai parte de nenumarate experiente diferite fata de Untold.

Iata care sunt cele 5 lucruri pe care le poti face la Festivalul Joburilor, dar nu si la Untold:
 

1.  Poti sa interactionezi cu mai multi artisti

A fost odata ca niciodata, un Festival al Joburilor cu multi artisti de neuitat. Se prea bine stie ca Untold aduce anual in Line-up o multitudine de artisti, insa la Festivalul Joburilor te intalnesti cu mai multe celebritati.

Pe scena hi-tech vei interactiona cu peste 40 de artisti (IBM Client Innovation Center Romania, Vodafone Romania, Huawei, Michelin, etc.) din domeniul tehnologiei, dedicat celor care cauta oportunitati de cariera sau un program de internship/trainee in IT Hardware, IT Software, Automotive sau Inginerie.

De asemenea, pe scena non-tehnica vei avea ocazia sa iei legatura cu peste 27 de artisti (Raiffeisen Bank, British American Tobacco Romania, BCR, HP Inc, etc.) care mixeaza in domenii precum: Marketing, Vanzari, Finante, Banci, Resurse Umane, Achizitii, Customer-Support, PR si Juridic.

2.  Poti sa discuti live cu artistii favoriti

Festivalierii nu doar ca primesc ocazia de a se angaja, dar au acces la un pachet VIP prin care discuta live cu Angajatorii din confortul casei atat din domeniul Tech, cat si Business. Pentru cei care aleg scena hi-tech vor avea ocazia pe 21 octombrie sa interactioneze cu celebritatile specifice, iar pentru cei interesati de artistii din domenii non-tehnice, pot participa la intalnire pe 4 noiembrie.

De asemenea, prin intermediul webinariilor live, conferintelor TechTalks si Laboratoarelor Tech urmarite de pe canapeaua ta, te poti ameti cu cocktail-uri nenumarate de tips&tricks in cariera, care te vor aduce in preferintele artistilor de top.
 

3. Ai parte de mai multe activitati in domeniul tehnologiei

Spre deosebire de Untold, prin Festivalul Joburilor celebram si mai mult tehnologia. Te vei intalni cu cei mai activi angajatori in domeniul Tehnologiei din 2021, care au pregatit standuri virtuale cu vizualuri fresh si primitoare, ce reflecta atmosfera si mediul de lucru.

Aici poti sa aplici la joburi, sa porti discutii si sa vizionezi randari 3D ale birourilor, dar si sa participi la joculete, vanatori de comori si tombole.
 

4.  Ai loc in primul rand la oportunitatile de munca

Festivalul Joburilor iti ofera locul VIP de care ai nevoie in cariera.

Experientele unice le poti avea chiar din primul rand! Festivalierii de Joburi sunt printre primii care afla despre cele mai noi programe de internship, trainee, management trainee, stagii de practica si programe pentru absolventi, dedicate candidatilor cu profil non-tehnic.
 

5.  De la Festivalul Joburilor te intorci cu portofelul PLIN

Amintirile electrice de care ai parte la Untold iti pot face portofelul sa sufere in urma celor 4 nopti de distractie. La Festivalul Joburilor nu doar ca vei petrece momente unice pe o perioada mai lunga, dar nici nu vei cheltui bani.

In plus, vei salva o buna parte din acestia intrucat Festivalul Joburilor este complet online. Nu mai e nevoie sa iti cauti cazare sau sa cheltui bani pe outfituri. Fii comod acasa in cel mai cozy tracksuit pe care il ai.

Incepe o noua poveste alaturi de Festivalul Joburilor! Ia parte la cel mai fresh eveniment al toamnei si evita aglomeratia. Este momentul in care artistii tai favoriti vor mixa in domeniile in care iti doresti o cariera. 
 

Descopera
Angajatori de TOP Tech

 
Descopera 
Angajatori de TOP Business
 

Citeste si:

 


 


LinkedIn