Noutati @ Angajatori de TOP

Cel mai mare FESTIVAL de JOBURI are loc la Angajatori de TOPCel mai mare targ de cariera din Romania aniverseaza in aceasta toamna editia 31, cu cel mai mare FESTIVAL DE JOBURI.

Asadar, in perioada 27 septembrie – 07 noiembrie 2021, bucura-te de un line-up impresionant de angajatori, mii de hituri de joburi si o experienta unica si de impact, care are la baza cele mai cautate domeni: Business şi Tech. .


Care sunt noutatile acestei editii?

Angajatori de TOP Tech - cel mai hi-tech Festival al Joburilor în tehnologie, dedicat celor care caută oportunități de carieră sau un program de internship/trainee în IT Hardware, IT Software, Automotive sau Inginerie.

Perioada: 27 septembrie – 31 octombrie 2021.


Line-up Angajatori Tech: Continental, Cognizant Softvision, Onsemi, 8x8, Software Business Partners, Vodafone Romania, Elektrobit Automotive Romania, Huf Romania, Veeam Software, Hella Romania, Tara Interactive, MassMutual Romania, IT Shared Services Center for  BNP Paribas PF – Central Europe Technologies, Grupul Enel, Accenture, Huawei, ENGIE Romania, Bosch ECC, ABA - Austrian Business Agency, Societe General Global Solution Centre (SG GSC), CER Cleaning Equipment, Holcim, Emia, Lasting Software, Saint - Gobain,  Heraeus, Draexlmaier Group, dalli group, Hamilton, Michelin.
         
Angajatori de TOP Business - cel mai mare festival al joburilor non-tehnice din România, dedicat persoanelor interesate de o carieră în Marketing, Vânzări, Finanțe, Bănci, Resurse Umane, Achiziții, Customer-Support, PR sau Juridic.

Perioada: 4 octombrie – 7 noiembrie 2021.


Line-up Angajatori Business:  Penny., Continental, TELUS International, Allianz Services, Vodafone Romania, Auchan Romania, Accenture, Veeam Software, Hella Romania, Linde Global Services Romania SRL,Schlumberger, Grupul Enel, BCR, ENGIE Romania, Teleperformance Romania, HP Inc, Valoris Center, Sustainalytics, a Morningstar company,  Mega Image, Societe General Global Solution Centre (SG GSC), Ascensos, Smithfield Romania, METRO Cash & Carry Romania, Michelin, EVERIENCE ROMANIA.

  • Descoperi Girls in STEM, o nouă componentă în zona TechTalks, unde vor fi discutate beneficiile unui job în tech în cadrul laboratoarelor online dedicate fetelor pasionate de tehnologie, matematică, științe exacte și inginerie;
  • Explorezi Harta Centrelor Tech din România, un proiect prin care aducem împreună angajatorii din domeniul Tech, cu  oportunitățile, sesiunile și resursele oferite.
 
De ce să te înscrii la eveniment?    
  • În cadrul noilor standuri virtuale, dedicate fiecărei companii, vei gasi o zona de resurse utile, care reflecta cultura organizationala. Astfel iti vei forma o imagine clara despre aceasta, despre cum investeste in dezvoltarea personala si profesionala a angajatilor actuali, dar si viitori.
  • Vei avea acces in backstage-ul companiilor, unde poti aplica la joburi, participa la sesiuni de Q&A LIVE in cele doua zile dedicate: 21 octombrie și 4 noiembrie.
  • Te vei bucura de zeci de scene secundare, unde vei putea lua parte gratuit la webinarii de carieraconferinte si laboratoare tehnice, precum:
 
  • Descoperi quiz-urile si treasure hunt-urile organizate de companiile partenere in cadrul standurilor virtuale pe parcursul festivalului.
  • Vei descoperi oportunitati pentru GenZ in backstage-ul celor mai cautate companii si vei afla despre cele mai noi programe de internship, trainee, management trainee, stagii de practica si programe pentru absolventi, dedicate candidațtlor cu profil tehnic sau non-tehnic.
  • Vei avea acces la cele mai utile sfaturi in cariera de la profesionisti in HR din zona de Career coaching, care te pot sfatui cu privire la cum sa iti construiesti CV-ul, ce sa faci daca iti doresti sa te reorientezi in cariera, dar si cu privire la care sunt cele mai bune practici in cadrul unui interviu de angajare.

Ia-ti bilet gratuit la cel mai important festival din cariera ta!!!

  • Nu ai cont pe Hipo?
Completeaza un scurt formular cu datele tale sau importa-le din Facebook sau LinkedIn si apoi inscrie-te.
 
  • Ai deja cont?
Atunci tot ce trebuie sa faci este sa te loghezi in contul tau si sa aplici la unul dintre aceste anunturi.
Pe tot parcursul evenimentului, este foarte important ca CV-ul tau sa fie actualizat pana la ultima experienta de lucru astfel incat sa-ti cresti sansele de a gasi jobul potrivit!

Pregateste-te sa urci pe SCENA carierei tale la Angajatori de TOP 2021
 
Inscrie-te la Angajatori de TOP Tech ONLINE Inscrie-te la Angajatori de TOP Business ONLINE

 

LinkedIn