Noutati @ Angajatori de TOP

Care sunt angajatorii de TOP din Automotive in 2021 si pentru ce roluri recruteaza




Sectorul de Automotive a crescut foarte mult in ultimii ani, cu impact semnificativ in economia din Romania.

Am realizat un studiu in randul companiilor participante la Angajatori de TOP Inginerie, care recruteaza masiv in acest an si merita sa le dai atentie:

 

Continental - Descopera joburile disponibile


Continental dezvoltă tehnologii și servicii inovative pentru mobilitatea  sustenabilă și interconectată a oamenilor și a bunurilor acestora. Oferim soluții sigure, eficiente, inteligente și accesibile pentru autovehicule, mașini, trafic și transport. 

Angajările noastre răspund solicitărilor de pe proiectele existente în locațiile noastre. Chiar și în această perioadă dificilă pentru toată lumea, inclusiv pentru sectorul auto, avem nevoie de personal talentat și bine pregătit pentru a asigura sustenabilitatea și continuitatea afacerilor noastre. Bineînțeles, volatilitatea impune prudență și responsabilitate sporită din partea tuturor, angajat și angajator. Unul dintre avantajele noastre este că pentru multe produse avem în România atât partea de cercetare-dezvoltare cât și producția efectivă a acestora, astfel încât avem nevoie de specialiști pentru întreg ciclul de dezvoltare și producție, adică o mare varietate de poziții. În prezent, în toate locațiile din România avem peste 400 de poziții deschise.


Maria Marcovici, Head of HR Communications Romania

 


Hella Romania - Descopera joburile disponibile

HELLA Romania este unul dintre cei mai mari angajatori din industria automotive. In 2021, compania va angaja in Romania ingineri IT, project manageri, specialisti in finante, in contabilitate, in procese de control a costurilor, in resurse umane sau analisti. In acelasi timp planuiesc sa dezvolte proiecte pentru megatrendurile industriei: electrificare si conducerea autonoma.


 


Yazaki Component Technology - Descopera joburile disponibile

Yazaki Component Technology, parte a Yazaki Corporation, reprezintă un lider mondial în dezvoltarea și fabricarea de componente electrice și electronice pentru cei mai mari producători auto din lume.

Suntem prezenți la Arad cu o fabrică și la Timișoara cu un centru de proiectare și dezvoltare. Centrul de proiectare și dezvoltare situat în Timișoara este o parte integrantă a organizației europene de proiectare și dezvoltare, concentrându-se pe dezvoltarea de noi grupuri de instrumente și controlere de caroserie care sunt ulterior fabricate cu tehnologie de ultimă generație în fabrica de la Arad.

 

  • Participa la webinarul Yazaki Component Technology;
  • Pe 16 aprilie ai access la sfaturi de cariera din partea profesionistilor si consultantilor Yazaki Component Technology. Discuta LIVE cu acestia pe 16 aprilie.

 

Elektrobit Automotive Romania  - Descopera joburile disponibile

Elektrobit (EB) este lider în software-ul auto, cu peste 30 de ani în serviciul industriei, software-ul EB alimentează peste 1 miliard de dispozitive în peste 100 de milioane de vehicule și oferă soluții flexibile și inovatoare pentru asistența șoferului.
 



DRAXLMAIER Group - Descopera joburile disponibile

DRÄXLMAIER Group este o afacere de familie cu activitate la nivel global in segmentul automobilelor premium. Compania este partener al producatorilor de automobile de renume precum Audi, BMW, Jaguar, Land Rover, Maserati si multi altii. Aici, indiferent de nivelul de experienta, fiecare isi poate construi o cariera in IT, tehnologie sau inginerie.
 




TE Connectivity Sensor Solutions - Descopera joburile disponibile


TE Connectivity Ltd. este o companie lider global in tehnologie si producție, in valoare de 14 miliarde de dolari, creand un viitor mai sigur, durabil, productiv si conectat. De mai bine de 75 de ani, solutiile noastre de conectivitate si senzori, dovedite in cele mai dure medii, au permis progrese in transport, aplicatii industriale, tehnologie medicala, energie, comunicatii de date si acasa.

    

In prezent pentru, pentru echipa R&D din cadrul TE Connectivity din Timisoara recrutam specialisti in domeniile: Software Engineering, Mechanical Design si ASIC Design. Pentru zona de Productie, avem de asemenea cateva proiecte noi si suntem in cautarea unor ingineri cu experienta in diferite procese industriale. Cautam in general colegi care sa rezoneze cu valorile noastre: integritate, responsabilitate, lucru in echipa si inovatie, buni profesionisti, cu o experienta relevanta in domeniile mai sus mentionate.

Alina Kerekes, Manager Resurse Umane

 

  • Participa la webinarul Tehnologii de senzori si productia lor;
  • Pe 16 aprilie ai access la sfaturi de cariera din partea profesionistilor si consultantilor TE Connectivity Sensor Solutions. Discuta LIVE cu acestia pe 16 aprilie.



Michelin - Descopera joburile disponibile

Michelin este lider mondial in domeniul anvelopelor, iar in 2020 a obtinut certificarea Top Employers din partea Top Employers Institute. Motto-ul companiei este Moving forward together, iar acest lucru este posibil la Michelin prin diversitarea activitatilor, structura si amprenta internationala din parcursul profesional al fiecarui angajat.

In aceasta primavara, la Angajatori de Top, Michelin deschide o serie de roluri in sediul central si in centrul sau de servicii partajate din Bucuresti (de la pozitii de intern si trainee pana la roluri de team leader), precum si in uzina Victoria din Floresti, judetul Prahova. Ca si pana acum, contam pe Angajatori de Top pentru a ii gasi pe viitorii nostru colegi - candidati talentati, cu potential si dorinta de a isi construi o cariera.

Adina Florescu,Employer Branding & Onboarding Manager Michelin




 



 Huf Romania - Descopera joburile disponibile

Huf, principalul furnizor de sisteme de imobilizare, acces și autorizare pentru industria auto globală, a sărbătorit, împreună cu angajații, reprezentanți ai administrației locale și regionale și reprezentanți ai mediului universitar, inaugurarea oficială a unui nou sediu destinat centrului său de dezvoltare și cercetare din Timișoara. La evenimentul de deschidere Huf a anunțat, de asemenea, că Huf Timișoara va deveni unul dintre principalele centre de dezvoltare ale companiei.


In prezent avem deschise aproximativ 40 de pozitii, in locatiile din Arad si Timisoara. Intenționăm să efectuăm noi angajări pentru asamblarea de produse electronice în Arad, dar și pentru celelalte departamente din ambele locații – atât poziții de specialist, cât și pe partea direct productivă. Vizăm stabilitatea și creșterea odată cu noile proiecte care vor intra în portofoliul nostru.

Balta Andreea, HR Specialist HUF Romania
 



 

COFICAB Group - Descopera joburile disponibile

COFICAB, membru al Grupului ELLOUMI, este lider mondial in proiectarea, fabricarea si vanzarea de cabluri si fire pentru tehnologiile auto de maine.

COFICAB, fondata in 1992, este cunoscuta pentru o expansiune nationala si internationala incredibila si o viteza inegalabila de crestere organica, inca de la inceputurile sale ca o mica companie tunisiana. Companiile sale din Romania au fost deschise in 2006 si 2013, la Arad si Ploiesti.

Pe 16 aprilie ai access la sfaturi de cariera din partea profesionistilor si consultantilor COFICAB Group. Discuta LIVE cu acestia pe 16 aprilie.


 

LinkedIn