Ultimele zile in care poti aplica la: Tehnologii de senzori si productia lor - Webinar de Inginerie @ Angajatori de TOP Inginerie

Angajator: TE Connectivity Sensor Solutions
Domeniu:
  • Inginerie
  • Internship
  • IT Software
  • Tip job: part-time
    Nivel job: 0 - 1 an experienta
    Orase:
  • Arad
  • Curtici
  • Timisoara
  • Actualizat la: 21.04.2021
    Remote work: On-site


    TE Connectivity Sensor Solutions este un lider global in tehnologie si producție, creand un viitor mai sigur, durabil, productiv si conectat. De mai bine de 75 de ani, solutiile noastre de conectivitate si senzori, dovedite in cele mai dure medii, au permis progrese in transport, aplicatii industriale, tehnologie medicala, energie, comunicatii de date si acasa.



    ABSTRACT

    Ceea ce ne dorim sa va prezentam (sau mai bine spus sa purtam o discutie pe marginea acestora), sunt produsele noastre, particularitatile si aplicatiile lor, precum si tehnologiile folosite la productia senzorilor. Veti auzi sintagme ca: senzori de temperatura de platina, wire bonding, glass housings, piezo sensors and liquid parameter monitoring si alti termeni la fel de interesanti, si vom arata unde isi are locul fiecare in domeniul nostru de activitate.

    In decursul a celor 45 de minute ne dorim sa va expunem cateva din lucrurile cu care ne intalnim in TE si de ce suntem mandri sa facem parte din povestea globala de succes a TE.

     

    Speakeri : Cristian Nicora – R&D Manager & Robert Mazuch –Engineering Manager

    Cristian Nicora  - ,,Absolvent al Univesitatii Politehnica, Facultatea de Electronica si Telecomunicatii, mi-am inceput cariera de inginer in 2006 in ceea ce a fost la momentul respectiv Siemens VDO, actualmente Continental, ca inginer dezvoltare hardware, unde am reusit sa imi dezvolt abilitatile tehnice si abilitatile de coordonare a unui proiect de dezvoltare in automotive .

    Urmatorul pas mare in cariera mea a fost in 2015, cand acumuland experienta si in partea de leading people, am pus bazele departamentului de HW development din cadrul Huf Romania. La inceputul anului 2020 am preluat si responsabilitatea globala a departamentului de HW development din cadrul business unit-ului Mechatronic Solutions, avand oportunitatea de a colabora cu profesionisti de talie globala ai companiei.

    In toamna aceluiasi an, impins fiind de curiozitatea de a explora si descoperi si alte industrii, mi-am inceput activitatea in cadrul TE Connectivity Sensor Solutions, ca si R&D Manager.

    Misiunea mea actuala este aceea de a construi si dezvolta departamentul de cercetare-dezvoltare, si in acelasi timp de a face cunoscute pe plan local spiritul TE, valorile noastre si produsele noastre inovatoare si interesante."

    Robert Mazuch s-a alaturat echipei TE Connectivity Timisoara in 2019, in rolul de Manufacturing Engineer.

    Din acest rol, Robert este responsabil sa implementeze atat transferul noilor proiecte, cat si imbunatatirea permanenta a proceselor de productie.

    Robert a acumulat o experienta valoroasa pe parcursul ultimilor 13 ani in departamente de Inginerie in organizatii precum Joyson Safety Systems, TRW Automotive, Hella.

    In cadru acestor companii, a dobandit expertiza atat in transferul de proiecte noi, cat si in imbunatatirea continua a proceselor existente, utilizand sisteme LEAN si Six Sigma.

    Robert este absolvent al sectiei de Roboti Industriali (in limba germana) din cadrul Universitatii Politehnice Timisoara. De asemenea, Robert detine o serie de certificari si scolarizari specifice precum: Six Sigma Green Belt, Six Sigma Black Belt.




    DATE:
     21 Aprilie | 15:00 - 15:45


    Acest webinar este destinat:
     

    • Studentilor sau proaspetilor absolventi cu profil tehnic de la specializari precum: Automatica si Informatica Aplicata, Calculatoare si Tehnologia Informatiei, Electroenergetica, Electronica, Electrotehnica si Management in Productie si Transporturi, Ingineria Electrica sau Mecatronica.


    Bine de știut:
     

    • Participarea este gratuita;
    • Sesiunile de Webinar dureaza 45 de minute;
    • Doar candidatii care se incadreazain cerintele companiei vor putea participa;
    • Poti participa la unul sau mai multe webinarii daca acestea nu se suprapun.

    * Prin înregistrarea la acest eveniment, sunteți de acord că datele dvs. personale vor fi utilizate de Catalyst Solutions pentru a vă permite să participați la eveniment (prin înregistrare, confirmare, înregistrare pentru eveniment). De asemenea, înțelegeți și acceptați termenii și condițiile Hipo.ro.

    Job-uri similare care te-ar putea interesa:

    Aplica fara CV
    Remote

    Aplica fara CV
    BUCURESTI, Timisoara,

    Aplica fara CV
    BUCURESTI, Cluj Napoca, Timisoara,

    Vezi job-uri similare (213)