Noutati @ Angajatori de TOP

25 centre de tehnologie ​pe care sa le ai in vedere daca iti cauti un job​




IT&C pare cea mai putin afectata industrie de la inceputul pandemiei. Asa arata si raportul Hipo.ro, conform caruia, sectorul IT&C se situeaza pe prima pozitie pentru al treilea an consecutiv in topul domeniilor in care se fac cele mai multe angajari. 

Multe centre de tehnologie au intrat pe piata din Romania.

Am realizat un studiu in randul companiilor participante la Angajatori de TOP Tehnologie, care recruteaza masiv in acest an si merita sa le dai atentie:

In domeniul de tehnologiei a crescut foarte mult zona de Automotive. Iata 4 centre de Tehnologie pe care sa le ai in vedere daca iti cauti un job in Automotive:



Cognizant Sofvision - Descopera compania

Cognizant Softvision, unul dintre cei mai mari angajatori de tehnologie din România oferă peste 200 de joburi disponibile de oriunde din ţară pentru ingineri software, în special experţi în tehnologii precum Java, JavaScript, DevOps, QA Automation, .NET.
  • Descopera aici, ce fel de candidati cauta Cognizant Softvision pentru cele 200 de pozitii disponibile la nivel national;
  • Participa la keynote-ul Vert.x Think differently in Java din cadrul conferintei TechTalks Java;
  • Pe 9 aprilie ai access la sfaturi de cariera din partea profesionistilor si consultantilor Cognizant Softvision. Discuta LIVE cu acestia pe 9 aprilie.


 



Bosch Service Solutions - Descopera compania

Bosch Service Solutions Timișoara este parte a furnizorului global de servicii de externalizare a proceselor de afaceri care deține un număr de aproximativ 10.000 de angajaţi în 26 de locații și folosește tehnologie de ultimă generaţie și conectivitatea prin internet pentru dezvoltarea de soluții integrate și inovatoare de servicii în domeniile mobilității, monitorizării și experienței clienților, precum și servicii de externalizare a afacerilor (BPO și SSC).

Începând cu anul 2017, locația din Timișoara livrează soluții software adaptate care răspund nevoilor clienților săi, alocând timpul și resursele necesare înțelegerii aspectelor delicate și problemelor cu care aceștia se confruntă în activitățile lor zilnice, oferind astfel soluții centrate pe maparea și optimizarea proceselor.

 

 “Ca lider în inovație, Bosch modelează și conduce transformarea. În contextul actual, această transformare nu se referă doar la tehnologii, cum sunt Industry 4.0, Automation și Robotic Process Automation (RPA), ci și la ce reprezintă valoarea adăugată. Discutam deschis cu clientii noștri și analizăm împreună ce este cu adevărat esențial și ce este doar extravagant. Noi, fiind o organizație de servicii, înțelegem foarte bine că valoarea este definită de client”
 

Raluca Românu, Manager General al Bosch Service Solutions Timișoara.




Continental - Descopera compania


Continental dezvoltă tehnologii și servicii inovative pentru mobilitatea  sustenabilă și interconectată a oamenilor și a bunurilor acestora. Oferim soluții sigure, eficiente, inteligente și accesibile pentru autovehicule, mașini, trafic și transport. 

  • Participa la keynote-ul  Artificial Intelligence for Electronics Manufacturing din cadrul conferintei TechTalks AI & Machine Learning;
  • Pe 9 aprilie ai access la sfaturi de cariera din partea profesionistilor si consultantilor Continental. Discuta LIVE cu acestia pe 9 aprilie

Angajările noastre răspund solicitărilor de pe proiectele existente în locațiile noastre. Chiar și în această perioadă dificilă pentru toată lumea, inclusiv pentru sectorul auto, avem nevoie de personal talentat și bine pregătit pentru a asigura sustenabilitatea și continuitatea afacerilor noastre. Bineînțeles, volatilitatea impune prudență și responsabilitate sporită din partea tuturor, angajat și angajator. Unul dintre avantajele noastre este că pentru multe produse avem în România atât partea de cercetare-dezvoltare cât și producția efectivă a acestora, astfel încât avem nevoie de specialiști pentru întreg ciclul de dezvoltare și producție, adică o mare varietate de poziții. În prezent, în toate locațiile din România avem peste 400 de poziții deschise.


Maria Marcovici, Head of HR Communications Romania

 


WEBHELP Romania - Descopera compania

Webhelp este o organizatie globala cu peste 68.000 de angajati, cu sediul central in Franta. Este de asemenea principalul angajator francez din Romania si in acelasi timp hub-ul digital al Grupului. 
La aceasta editie a Angajatori de TOP Tehnologie, Webhelp Romania te invita sa faci parte din cel mai nou proiect tehnic, pentru una dintre cele mai cunoscute companii de tehnologie (indiciu: compania detine cel mai vizitat site din lume.

Descopera aici, ce fel de candidati cauta Webhelp Romania pentru noul lor proiect:

Primăvara aceasta, la Webhelp, va fi una cu focus important pe angajări: vom avea deschise peste 200 de posturi în București și aproximativ 100 în celelalte orașe (Iași, Galați, Ploiești și remote). Avem 3 proiecte noi pentru care vom integra lunar vorbitori de limbi străine foarte variate, vom căuta candidați cu apetențe pentru tehnologie, profesioniști din domeniul IT, financiar. Rolurile vor fi atât pentru profesioniști în domeniu, cât și pentru coordonatori de echipe, traineri sau alte funcții suport.

Andra Adam, Recruitment Manager, Webhelp România

 



Veeam Software - Descopera compania

Veeam Software este lider in solutiile de backup de Cloud Data Management si s-a clasat in 2020 in top 100 Cele mai bune companii IT in care sa lucrezi. Cu peste 4300 de angajati, 91% dintre ei considera ca Veeam este locul potrivit in care sa iti construiesti cariera.



MassMutual Romania - Descopera compania

Companie care s-a clasat pe locul 89 in topul FORTUNE 500 recruteaza 250 de peofesionisti IT&C pentru cele doua centre deschise in Bucuresti si Cluj-Napoca. Joburile sunt in principal in urmatoarele arii: software development, data science si engineering, DevOps, SecurityOps, si cloud engineering.

Anul acesta recrutam pentru 250 de roluri interne, în principal în următoarele arii: software development, data science și engineering, DevOps, SecurityOps, și cloud engineering. Vom completa astfel echipa în continuă creștere existentă în Statele Unite. Rolurile sunt distribuite aproximativ in mod egal intre cele doua centre deschise in Bucuresti si in Cluj. Ne dorim sa crestem o echipa de oameni capabili si talentati pe care sa ii sustinem printr-o investitie pe termen lung in tehnologie si digitalizare continua.

Mihaela Berechet, Head of HR, MassMutual Romania




Automatic Data Processing (ADP) Romania - Descopera compania

Automatic Data Processing (ADP) Romania a fost numita una dintre "Most Admired Companies" de revista Fortune si recunoscuta pentru initiativele care sustin diversitatea. Compania recruteaza Java developeri.




ACCESA - Descopera oportunitatile

Compania din Cluj face parte din Grupul Ratiodata, in ultimii 16 ani castigandu-si reputatia de employer of choice pentru profesionistii IT care vor sa aduca o schimbare prin munca lor. ACCESA sustine invatarea continua si ofera angajatilor cursuri de limbi straine, workshop-uri si training-uri, dar si programe de leadership si team development.



BearingPoint - Descopera oportunitatile

BearingPoint este o firma europeana de consultanta de management si IT cu birouri in Bucuresti, Sibiu, Timisoara si Iasi.

  • Stiai ca BearingPoint a pornit motoarele in cautarea de colegi noi? Descopera aici, ce pozitii disponibile au si de ce ar trebui sa te alaturi echipei.
  • Pe 9 aprilie ai access la sfaturi de cariera din partea profesionistilor si consultantilor BearingPoint Romania. Discuta LIVE cu acestia pe 9 aprilie



METRO.digital - Descopera compania

METRO.digital este locul unde tehnologia intalneste wholesale. Ca organizatie de tehnologie, METRO.digital dezvolta solutii digitale pentru business-ul METRO, liderul comertului cu ridicata la scara mondiala, cu sortimente alimentare si nealimentare, specializat in deservirea nevoilor hotelurilor, restaurantelor si firmelor de catering (HoReCa), precum si ai comerciantilor independenti. In intreaga lume, METRO are aproximativ 16 milioane de clienti care pot alege sa faca cumparaturi intr-unul dintre magazinele de format mare, sa comande online si sa ridice produsele din magazin sau sa le fie livrate. Obiectivul METRO.digital este sa creeze solutii digitale inteligente si sa construiasca viitorul unei industrii de nisa.

  • Descopera aici, ce fel de oameni cauta METRO.digital pentru birourile din Romania.
  • Pe 9 aprilie ai access la sfaturi de cariera din partea profesionistilor si consultantilor METRO.digital. Discuta LIVE cu acestia pe 9 aprilie



Accenture - Descoperă compania

Accenture este o companie de servicii profesionale, lider pe plan global, care oferă o gamă largă de servicii și soluții pentru mediul de afaceri, de la strategie și consultanță, la digitalizare, tehnologie și procese operaționale. Combinând experiența unică și competențe complexe ce acoperă peste 40 de industrii și toate procesele de afaceri – susținute de cea mai mare rețea de livrare din lume – Accenture acționează la intersecția dintre business și tehnologie pentru a-și ajuta clienții să își crească performanța și să creeze valoare pe termen lung. Având peste 500.000 de angajaţi care deservesc clienți în mai mult de 120 de țări, Accenture inovează constant pentru a îmbunătăți modul în care lumea funcționează.



The Estée Lauder Companies - Descoperă compania

Este lider mondial în domeniul frumuseții, încântând consumatorii cu produse și experiențe transformatoare, inspirându-i să-și exprime frumusețea individuală. Tehnologia atinge practic fiecare parte a experienței de frumusețe din cadrul The Estée Lauder Companies. Tehnologii companiei dezvoltă soluții revoluționare care oferă consumatorilor globali experiențe fără probleme, inovatoare și aspiraționale, pe mobil, online sau în magazin.

Centrul de tehnologie digitală The Estée Lauder Companies din București găzduiește arii critice ale business-ului, inclusiv analize de date, soluții omni-retail, tehnologie cloud, automatizare inteligentă și multe altele. 

The Estée Lauder Companies, lider global în industria frumuseții, angajează pentru noul centru de tehnologie digitală din București, România. Tehnologia atinge practic fiecare parte a experienței consumatorilor în magazin și online, susține creșterea și agilitatea, prin alimentarea centrelor de producție și distribuție, eficientizând modul în care lucrează peste 48.000 de angajați la nivel global. Compania caută următoarea generație de inovatori, creatori și lideri de tehnologie care să se alăture echipei lor globale în creștere. Există roluri deschise disponibile pentru developers, solution architects, engineering leads, business, data analysts și multe altele. Industria frumuseții este interesantă, competitivă și dinamică, alimentată de tehnologie, iar ELC este dedicată promovării unui mediu în care angajații să poată prospera. Alătura-te echipei pentru a susține frumusețea împreună!”

Jennifer Brant-Gargan, Vice President, Information Technology & Interim Bucharest Digital Technology - The Estée Lauder Companies




Dell Technologies - Descopera compania

Dell Technologies este lider mondial in furnizarea de solutii tehnologice pentru companii. Anul trecut, compania a fost recunoscuta de Ethisphere ca una dintre top 100 Cele mai etice companii pentru al optelea an consecutiv.
Alte premii: FlexJobs Top 100 Companies with Remote Jobs in 2019 si Forbest Best Employers for Diversity 2019 List.  


 


Vodafone Romania - Descopera compania

Vodafone Romania, unul dintre cei mai mari operatori de telecomunicatii din tara, are in prezent putin peste 3000 de angajati. In anul 2021, compania a fost certificata Top Employer pentru al doilea an consecutiv de catre Top Employers Institute, iar in anii 2018, 2019 si 2020 s-a situat pe primul loc in industria de telecomunicatii si in primele zece poziții ale „Topului celor mai doriti angajatori”, realizat de Catalyst Solutions.


 

Grupul Enel Romania - Descopera compania

Enel, unul dintre cele mai puternice grupuri internaționale din domeniul energetic, prezent în România din 2005, este și unul dintre liderii digitalizării pe această piață. Ca furnizor de energie, Enel mizează pe extinderea serviciilor și produselor care pot fi accesate online, dezvoltând aplicații din zona de self-service și interfețe care să fluidizeze procesul de contractare, comunicare și suport pentru clienți din partea companiei.

De altfel, Enel Energie și Enel Energie Muntenia au implementat recent platforma informatică Salesforce, una dintre cele mai performante din lume, pentru gestionarea integrată a relațiilor cu clienții. Noua platformă va îmbunătăți experiența clienților Enel prin accesul la noi servicii personalizate, adaptate nevoilor lor, și va facilita toate operațiunile, atât pe partea de furnizare de energie electrică, cât și de gaze naturale.
În egală măsură, digitalizarea pregătește oamenii Enel pentru tehnologiile viitorului și îi încurajează să inoveze. 

 

“Lucrăm în energie, un domeniu esențial. Și avem nevoie de persoane cu la fel de multă energie care să ni se alăture pentru a dezvolta și implementa soluții digitale care să aducă valoare pe această piață. Așadar, de această dată suntem în căutare de 10 profesinoști cu experiență în arhitectura Salesforce, SAP și în integrarea de sisteme care să ni se alăture în această călătorie de transformare.“

 

Oana Frentescu (Senior Recruiter)


 


Societe Generale Global Solution Centre - Descopera compania

Societe Generale Global Solution Centre România este unul dintre centrele globale de servicii ale Grupului Societe Generale. Având sediul în București, compania oferă o gamă extinsă de servicii – printre care și soluții IT – deservind astfel 35 de țări pentru toate liniile majore de business ale Societe Generale. Cu o echipă de peste 700 de specialiști și experți, misiunea hub-ului IT este de a contribui la transformarea Grupului prin servicii de înaltă calitate împreună cu modele de operare inovatoare. Activitatea IT acopera atât dezvoltarea de software, analiza de afaceri, asigurarea calității, securitatea informatică, cât și suportul aplicațiilor.

În 2020, Societe Generale Global Solution Centre a fost desemnată „Business Service Company of the Year” și „Employer of the Year” în cadrul Romanian Business Services Forum & Awards, fiind totodată recunoscută ca „Business Leader in CSR” la Gala Premiilor ABSL pentru angajamentul continuu față de comunitate și mediu și proiectele derulate în ultimul an.



Elektrobit Automotive Romania  - Descopera compania

Elektrobit (EB) este lider în software-ul auto, cu peste 30 de ani în serviciul industriei, software-ul EB alimentează peste 1 miliard de dispozitive în peste 100 de milioane de vehicule și oferă soluții flexibile și inovatoare pentru asistența șoferului.




Huawei - Descopera compania

Huawei este un lider global în soluții IT&C, a cărui viziune este să îmbogățească viața prin comunicare. Inovând continuu pe baza nevoilor clienților, ne angajăm să îmbunătățim experiențele clienților și să creăm valoare maximă pentru operatorii de telecomunicații, întreprinderi și consumatori.

Printre clienții noștri se numără 45 dintre cei mai buni 50 de operatori de telecomunicații din lume, iar o treime din populația lumii folosește tehnologiile Huawei. Huawei este activ în peste 170 de țări.



Nokia - Descopera compania

Nokia este o companie cheie in dezvoltarea telecomunicatilor de la nivel national. Pe langa aportul adus industriei telecom, compania gazduieste la Timisoara si cel mai mare centru de cercetare si dezvoltare din Romania – Timisoara Nokia Campus. 
Tot aici se afla si unul dintre cele mai mari centre de excelenta pentru servicii de operare, proiectare, implementare si intretinere a retelelor de tehnologii multiple.




virtual7 - Descopera compania

virtual7 este una din companiile IT de top din Timisoara. Tehnologia este pasiunea echipei conturand forma viitorului digital. Angajatii companiei lucreaza in echipe mici, dar dinamice, beneficiaza de zile de concediu extra, al 13-lea salariu si de posibilitatea de a lucra cu tehnologii ORACLE.


msg systems Romania- Descopera compania

Compania IT msg systems România, parte a concernului german msg systems AG, înfiinţată la Cluj-Napoca, în octombrie 2008, numără în 2020 peste 550 de angajaţi, cu o medie de vârstă de 27 ani.

În birourile din Cluj, Târgu Mureș și Timișoara, msg dezvoltă proiecte pentru piaţa germană şi pentru clienţi din întreaga lume, în mai multe domenii de business.

Printre serviciile oferite se numără: dezvoltare software şi consultanţă utilizând tehnologii Java, SAP, .NET, aplicaţii mobile, testare software, administrare de sistem, suport tehnic şi operaţiuni financiare.




BCR - Descopera compania

Folosim tehnologii avansate pentru a reinventa bankingul. Aici poți face ceea ce iubești, aducând tehnologia în viețile clienților noștri. În comunitatea de IT BCR ne ajutăm unii pe alții și venim cu provocări pentru a dezvolta cele mai bune soluții.

Găsim și implementăm mereu noi modele de lucru care să ne ajute să livrăm rezultate într-un mediu plăcut, care ne inspiră și ne susține dezvoltarea. De la ședințe de tip standup sau sprint planning până la modelul consacrat de lucru, fiecare echipă de proiect alege ceea ce i se potrivește.

In laboratoarele noastre digitale lucrăm in metodologia Agile și unele dintre cele mai bune proiecte ale noastre, din ultimul timp, au fost create de echipe ambițioase și curajoase. Tehnologiile de tipul data lake, microservicii, sisteme în timp real sau sisteme complexe reprezinta elementele cheie pentru structura de core banking.




DRAXLMAIER Group - Descopera compania

DRÄXLMAIER Group este o afacere de familie cu activitate la nivel global in segmentul automobilelor premium. Compania este partener al producatorilor de automobile de renume precum Audi, BMW, Jaguar, Land Rover, Maserati si multi altii. Aici, indiferent de nivelul de experienta, fiecare isi poate construi o cariera in IT, tehnologie sau inginerie.



Hella Romania - Descopera compania

HELLA Romania este unul dintre cei mai mari angajatori din industria automotive. In 2021, compania va angaja in Romania ingineri IT, project manageri, specialisti in finante, in contabilitate, in procese de control a costurilor, in resurse umane sau analisti. In acelasi timp planuiesc sa dezvolte proiecte pentru megatrendurile industriei: electrificare si conducerea autonoma.


Pe 9 aprilie ai access la sfaturi de cariera din partea profesionistilor si consultantilor Hella Romania. Discuta LIVE cu acestia pe 9 aprilie
 

Currently we have on our jobplatform www.workinaustria.com about 130 positions available for all Austrian Citys. Most positions are available for German and English speakers and another foreign languages, we are looking for experience, especially for IT developer, data architect and analysts, but also for the potential learning, motivation and the right attitude towards the team and work are important. As state owned agency we represent all Austrian companies looking for skilled employees and so we are also looking for people with experience in the life science field or in engeneering as well. ; We will be very glad to answer all your questions about living and working in Austria. Please contact us on workinaustria@aba.gv.at.


Aleksandra Izdebska, Director Roamnia, Poland and Griechenland



Allianz Technology - Descopera compania

Allianz Technology Romania este un centru de expertiza profesionala care ofera o gama larga de servicii: resurse umane, financiare, actuariat si servicii IT grupului Allianz. Compania este prezenta in Bucuresti si are in prezent peste 400 de specialisti in domeniile mentionate.



LinkedIn