Noutati @ Angajatori de TOP

10 motive cool sa participi la SkillShop-urile din cadrul Angajatori de TOP



Cu siguranta te-ai intrebat de ce sa participi la un targ de joburi, cu ce te ajuta, care e diferenta dintre a participa la un astfel de eveniment si a cauta, pur si simplu, job-uri online. Ei bine, toti ne-am pus astfel de intrebari si am invocat motive precum oboseala, faptul ca nu avem timp sau chef, faptul ca putem sa gasim oferte de locuri de munca si online si asa mai departe, fara sa ne dam seama de oportunitatea imensa care ne bate la usa.

Pentru ca noi ne gandim la tine si vrem sa iei cele mai bune decizii, venim in ajutorul tau cu o lista de 10 motive cool pentru care sa participi la SkillShop-urile organizate in cadrul evenimentului Angajatori de TOP. De fapt, noi credem ca e foarte bine sa participi la orice fel de workshop sau conferinta atunci cand ai ocazia, pentru ca reprezinta o sansa buna de dezvoltare personala. Also, e super la moda sa participi la evenimente extra curriculare.

Iata cele 10 motive despre care iti povesteam:
 
1. Stii job-ul la care visai inca din liceu, job-ul perfect la care sa-ti faca placere sa mergi, cu un manager super cool si colegi cu care poti sa iesi la bere in timpul liber? Ai sansa sa il gasesti in cadrul SkillShop-urilor.
 

2. Ti se pare ca CV-ul tau nu te reprezinta? Atunci poti sa uiti de el pentru ca vei invata cum sa redactezi unul nou in cadrul SkillShop-urilor de cariera si astfel vei fi cu un pas mai aproape de job-ul mult visat.



3. Nu stii cum sa-ti gestionezi timpul si ti se pare ca niciodata nu e suficient ca sa faci tot ce ti-ai propus? Been there, done that! Din acest motiv ti-am pregatit un SkillShop dedicat pentru Time Management. Ai grija sa nu intarzii!



4. O sa ai inca o diploma cu care sa iti impresionezi viitorul angajator pentru ca da, oferim diplome de participare! You’re welcome! :)



5. Poti sa o faci fericita pe mama ta. Cum? E simplu. O sa fie super incantata cand o suni sa o anunti ca ti-ai gasit un job la Angajatori de TOP. Pe parcursul SkillShop-urilor o sa afli noutatile in materie de oportunitati si o sa stai de vorba cu oameni de la departamentul de HR. Make yourself noticed!



6. Dupa participarea la SkillShop-uri te incurajam sa mergi si la standul companiilor unde poti sta de vorba cu reprezentantii acestora, iti poti scana CV-ul si vei avea ocazia sa castigi prin tragere la sorti unul din premiile puse la bataie: vouchere la eMAG in valoare de 1000 de lei, vouchere la Escape Room. *may the odds be in your favor*



7. Ai ocazia sa stai de vorba cu un CFO (Chief Financial Officer) si cu alti speakeri internationali si sa descoperi secretele din spatele succesului lor profesional. Be the CEO of your career!



8. Vei invata cum sa iti construiesti un brand personal, o abilitate foarte cautata de angajatori. #OurKindOfInfluencer



9. E o super oportunitate sa iti faci prieteni cu care sa impartasesti aceleasi interese. Job-uri, skill-uri, workshop-uri, networking.




10. Dupa eveniment poti sa te duci in oras cu gasca pentru ca un SkillShop dureaza doar 45 de minute, deci pe langa faptul ca ai timp si pentru distractie, inveti si lucruri noi sau poate chiar te angajezi. How cool is that? :)


 
Speram ca te-am convins. Arunca o privire la agenda SkillShop-urilor si inscrie-te la cel care ti se potriveste cel mai bine.

Bucuresti - 26-27 Octombrie

P.S: Te poti inscrie la mai multe SkillShop-uri, dar ai grija ca acestea sa nu se suprapuna. See you there! *feeling excited*

 
Inscrie-te la Angajatori de TOP Bucuresti

LinkedIn