Noutati @ Angajatori de TOP

Octombrie 16-17: Facebook meets Girls Who Code

Girls Who Code Romania și Facebook UK invită doamnele și domnișoarele pasionate de programare, pe 16 și 17 Octombrie începând cu ora 19:00, la 2 noi sesiuni ale evenimentului Facebook meets Girls Who Code. Vor avea loc 2 ediții:
 
  • Software Engineering pe 16 Octombrie, între orele 19:00 și 21:30;
 
  • Production Engineering pe 17 Octombrie, între orele 19:00 și 21:30.


Evenimentele vor cuprinde:
  • O sesiune de Crush Your Coding Interview, pe 16 Octombrie, în cadrul căreia vor fi rezolvate probleme de programare tipice interviurilor tehnice de la Facebook;
 
  • Un Tech Talk, pe 17 Octombrie, în cadrul căruia se va vorbi despre ce înseamnă Production Engineering la Facebook.

La ambele evenimente participantele se vor bucura de o sesiune de întrebări și răspunsuri despre oportunitățile de internship-uri disponibile la Facebook. În plus, vor avea oportunitatea de a se conecta cu Software și Production Engineers de la Facebook. Nu ești sigură la care dintre ele să mergi? Înscrie-te la amândouă! Locurile sunt limitate, iar înregistrarea se face gratuit aici.

Girls Who Code Romania a fost fondată din pură pasiune pentru programare pe 15 Februarie 2014, având misiunea de a încuraja și sprijini cât mai multe doamne și domnișoare să își urmeze și dezvolte o carieră în programare.

Ne îndeplinim misiunea organizând cât mai multe evenimente, atât pentru începătoare cât și avansate, dintre acestea enumerând doar câteva precum: Girls’ Career Path at Facebook, Smart Girls by IBM Romania, Do IT, Girls! by Microsoft Romania, Frond-End Girls, Hacking for Humanity Romania și Rails Girls Bucharest. Prin aceste acțiuni încurajăm și sprijinim doamnele și domnișoarele să îmbrățișeze o carieră în programare, expunându-le la cât mai multe oportunități din Industria IT create special pentru ele.

Pentru a rămâne la curent cu viitoarele evenimente și acțiuni organizate de Girls Who Code Romania, ești invitată să te abonezi la noutățile noastre. Dacă ești studentă pasionată de programare și ești interesată să afli mai multe informații despre oportunitățile de internship de la Facebook, despre cum se desfășoară procesul de recrutare și despre cum este viața la Facebook, atunci ești invitată să te înscrii aici. Locurile sunt limitate, iar înregistrarea este gratuită.

 

LinkedIn