Noutati @ Angajatori de TOP

Calatoria ta nu se opreste aici. Alege-ti urmatoarea destinatie!

Primavara aceasta a aparut pe harta destinatiilor "must visit" un oras ale carui obiective turistice te vor ajuta sa iti imbogatesti bagajul de experiente demne de impartasit si sa te mandresti cu un itinerariu personalizat. 

Orasul Joburilor, Angajatori de TOP, se deschide! Porneste in calatoria ce te conduce catre destinatia dorita: cariera la care visezi si urmatoarea aventura. Daca te muti doua zile in Orasul Joburilor, ai sansa sa castigi unul dintre cele 3 vouchere in valoare de 1000 RON ce te va face sa-ti antrenezi spiritul de calator.

Indiferent de tipologia de turist in care te incadrezi (incepator - student, proaspat absolvent; experiementat – entry level, middle-level sau avansat - senior) vei avea parte de un traseu unic si vei gasi obiective turistice si informatii valoroase ce te vor ajuta sa te dezvolti pe plan profesional, dar si personal.


Iata ce trebuie sa faci pentru a intra automat in tragerea la sorti:


1. Fa-ti ckeck-in-ul -  Inscrie-te in perioada:
 
11 Februarie - 15 Martie 2019 - Angajatori de TOP Timisoara
  

11 Februarie - 5 Aprilie 2019 - Angajatori de TOP Bucuresti 


2. Pregateste-ti boarding pass-ul - Actualizeaza-ti CV-ul si descarca-l format Barcode;

3. Vino cu el la Angajatori de TOP si scaneaza-l la cel putin o companie dintre cele prezente.

 

Timisoara
 
Bucuresti

15 -  16 Martie 
 

 5 -6 Aprilie 
 

Centrul Regional de Afaceri
 

Sala Palatului  
 

CV-ul Barcode te ajuta sa aplici simplu si rapid la toate opotunitatile ce te intereseaza din cadrul Orasului Joburilor si esti introdus automat in baza de date a companiilor preferate. Astfel, esti cu un pas mai aproape de destinatia dorita: cariera ta. Tot ce trebuie sa faci este sa aloci cateva secunde pentru a-l descarca.
 

Pentru ca fiecare turist isi doreste sa calatoreasca tot timpul, premiul pus in joc la editia din primavara a targului Angajatori de TOP iti ofera libertatea de a-ti alege urmatoarea destinatie in care vrei sa mergi, astfel traseul tau nu se va opri in Orasul Joburilor.

Nu rata:
 
  • Angajatori de TOP Bucuresti - 5 - 6 Aprilie 2019, Sala Palatului
Inscrie-te la Angajatori de TOP Bucuresti

Pentru mai multe detalii legate de participare, descarca Regulamentul Concursului.

LinkedIn