Noutati @ Angajatori de TOP

Povestile unei cariere de succes se scriu la SNC-Lavalin


 
Cand esti la inceput de drum si vrei sa acumulezi experienta, te intrebi de unde sa incepi. Sau poate ca startul l-ai prins deja, dar a venit momentul sa faci urmatorul pas, intr-un mediu in care sa simti ca evoluezi, care iti ofera stabilitate, perspective si acces la o multitudine de resurse menite sa contribuie la dezvoltarea ta.

Stim cum este. Cu totii trecem prin aceleasi momente, e firesc sa fie asa. Si pentru ca experienta ne-a invatat ca e important sa fie cineva acolo sa te indrume, ne-am gandit sa venim cu cateva idei utile. Astfel, trebuie sa stii ca in cadrul SNC-Lavalin, ce conteaza pentru tine, conteaza si pentru noi, in egala masura. Esti talentat si motivat, gata sa explorezi viitorul, iar noi suntem alaturi de tine la fiecare pas.

Global, suntem una dintre companiile lider in consultanta in inginerie si constructie, insa in cadrul Financial Shared Services Centre (FSSC), deschis in Bucuresti, investim in dezvoltarea carierei tale si oferim suport pentru operatiuni financiare colegilor SNC-Lavalin din intreaga lume.

Echipa creste constant si noi posibilitati te asteapta! Tot ce trebuie sa faci este sa iti placa domeniul financiar, comunicarea, franceza si engleza, alaturi de interactiunea cu oameni din jurul lumii. Noi venim cu programe de dezvoltare, cursuri gratuite de franceza, oportunitati pentru o cariera in domeniul financiar (incurajam promovarile interne si mutarile intre departamente), precum si cu o serie de beneficii, program flexibil si diferite proiecte menite sa te ajute sa ramai motivat si mereu interesat sa vezi ce iti aduce ziua urmatoare.

Ca sa intelegi mai bine cum este la noi, iata si cateva pareri „from the inside”: 

"Au trecut aproape trei ani de cand m-am alaturat companiei. Trei ani in care am invatat importanta lucrului in echipa, importanta comunicarii cu ceilalti, cat si importanta de a vedea potentialul din fiecare membru al echipei.
Evolutia mea pe parcursul celor trei ani a fost cea mai frumoasa experienta profesionala de pana acum, o experienta la care poate visam cu totii. Am inceput ca si Billing Agent, rol in care am invatat si m-am dezvoltat continuu atat din punct de vedere personal, cat si din punct de vedere professional. Apoi am fost promovata pe rolul de Billing Supervisor, ca tot vorbeam mai devreme despre importanta de a vedea potentialul. Acest nou rol a adus cu sine multe intrebari, multe provocarii, situatii limita, insa fiecare zi care trece confirma faptul ca asta este ceea ce ma reprezinta si ceea ce ma motiveaza sa merg mai departe.
Multumesc companiei pentru importanta pe care o acorda dezvoltarii potentialului membrilor echipei si pentru oportunitatile de dezvoltare pe care le ofera. Acest lucru face, intr-adevar, diferenta si ne ofera stabilitatea de care avem atata nevoie.”
- Mihaela Neacsu, Billings Supervisor.


” Ca orice început, a fost plin de emotii. Emotii pentru ca dupa 7 ani într-un domeniu m-am decis sa o iau pe alt drum, emotii pentru ca de la o companie nationala am ajuns la una multinationala, emotii pentru ca de la un birou cu o mana de oameni ajungeam sa lucrez cu zeci, poate chiar sute. Dar acomodarea a decurs foarte usor, am gasit multi oameni prietenosi, fiecare cu povestea lui de viata, dar dornici sa ajute. În aproape 3 ani de cand lucrez aici am fost pusa în situatii care m-au ajutat sa ma dezvolt atat personal prin multitudinea de traininguri si relatia cu cei din jur cat si pe plan profesional prin activitatile desfasurate si provocarile peste care am dat. În final, indiferent ce alegi sa faci, important este sa o faci cu pasiune si daruire. ” - Anca Vieriu, Process Control Lead



“Am descoperit in SNC-Lavalin o companie unde se pune accentul pe evolutie, prin metode diverse de crestere a performantei si dezvoltare personala. Inca din primele zile de la angajare am beneficiat de o perioada consistenta de formare, training-uri tehnice si de inter-relationare, workshop-uri si shadowing. Astfel am avut ocazia sa-mi explorez abilitatile deja existente, sa-mi dezvolt altele noi si sa ma specializez in ariile de interes.
Echipa este primitoare si oricand gata sa iti ofere ajutor ori de cate ori ai nevoie, iar contributia si meritele sunt mereu incurajate si recunoscute. Vei gasi oportunitati reale de promovare, in cadrul diverselor departamente din Centru, si indrumare la fiecare pas."
- Ana-Maria, Billings Business Process Analyst



„M-am alaturat echipei SNC-Lavalin in noiembrie 2014 ca Resolution & Inquiry Center Agent. Facand parte din companie inca de la inceput, am avut oportunitatea sa invat toate procesele si sa particip in mod activ la dezvoltarea comunitatii noastre.
Dupa un an si jumatate, am fost promovata ca Supervisor pentru echipa din care faceam parte, iar in prezent am doua echipe cu care pot impartasi cunostintele acumulate..”
Ionela, Resolution and Inquiry Center Supervisor





“Pentru mine SNC Lavalin reprezinta familia unde pot incontinuu sa ma dezvolt atat personal cat si profesional. Aici imi regasesc aspiratiile, ideile, motivatia si nu in cele din urma recunoasterea, in cadrul undei echipe dinamice. Nu am crezut ca pot invata atat de multe de la colegii mei si ca imi va fi atat de usor sa ma integrez in echipa. Programul flexibil mi se potriveste de minune, iar pauzele de fructe si metodele de relaxare oferite de companie ofera un mediu excelent pentru desfasurarea activitatii.” - Cosmin Laurian, Billings Agent

Te asteptam sa ni te alaturi! Aplica aici pentru unul din joburile disponibile.

Va invitam sa ne cunoasteti la standul nostru din cadrul Angajatori de TOP Bucuresti pe 23-24 Martie, la Sala Palatului

Inscrie-te la Angajatori de TOP Bucuresti

LinkedIn