Oamenii sunt centrul organizației noastre și tot ceea ce construim sau livrăm este realizat datorită dedicării lor. Astfel, este firesc să avem grijă de ei și să îi sprijinim să ajungă acolo unde le este bine. Comunicarea eficientă și transparentă este baza, știm că nici o relație de încredere nu se ridică și nu se întreține altfel. Oferim resursele necesare învățării, provocăm oamenii să vrea mai mult de la ei și de la jobul lor și le oferim un mediu de lucru sigur și plăcut. Colegii sunt de milioane, echipele la fel, iar taskurile de zi cu zi, deși uneori vin cu provocări, își găsesc rezolvarea mai ușor.

Cine suntem noi?

În România, SNC-Lavalin oferă consultanță în inginerie pentru proiectul de la Cernavodă, unde se lucrează la unul dintre reactoarele centralei nucleare, a cărui durată de viață se dorește a fi extinsă până în anul 2060.

În București, încă din 2014, avem deschis centrul financiar (FSSC – Finance Shared Services Center), creat cu scopul de a oferi o varietate de servicii financiare și suport. Totodată, separat, avem și entitatea de IT Business Applications Delivery, unde se lucrează cu sisteme financiare și unde colegii pricepuți în domeniul IT aduc mereu îmbunătațiri și propun soluții de automatizare.

Colegii noi sunt primiți cu entuziasm când aleg să facă parte din povestea noastră și ne bucurăm atunci când mulți aleg să rămână, să creștem împreună. Contăm mereu pe suportul celor de lângă noi, căci credem că succesul vine atunci când colaborăm, ne respectăm și avem încredere unii în ceilalți. Folosim tehnologia pentru a răspunde mai bine cerințelor clienților interni, și schimbăm opinii și cunoștințe pentru a identifica soluții inovatoare ce susțin eficiența.

Misiunea noastră în România : Build Connections. Drive Results.

Dacă și tu crezi în aceleași lucruri, iar domeniul financiar îți place și nu îți este străin, te așteptăm să devii unul de-al nostru. Pentru cei pasionați de tehnologie, avem rolurile de IT. Doar să alegi jobul potrivit pentru tine, din cele pe care le avem deschise. Lucrăm de acasă cu toții, este bine să știi asta.😊

** SNC-Lavalin e o companie globală a cărei misiune este să creeze un viitor mai bun pentru planetă și pentru oameni. Prin soluții sustenabile, conectăm oameni, date și tehnologie pentru livra cele mai complexe proiecte din lume – de la infrastructură de transport, spitale, aeroporturi, până la platforme nucleare și de minerit.  Compania are peste 50 000 de angajați și este prezentă în peste 100 de țări.

Cum avem grijă de echilibrul vieții tale profesionale / personale?

Mod de lucru remote

Contract direct cu SNC-Lavalin

Pachet salarial atractiv

Pachet de beneficii flexibile, din care poți alege (ex. bonuri de masă, tichete de vacanță / culturale, cursuri etc.)

Prime de Paște / Crăciun

Bonusuri de performanță

Cursuri de limba franceză gratuite

5 zile libere suplimentare plătite / an, pentru a adresa nevoi personale / medicale

Extra zile libere plătite pentru evenimente deosebite (ex. cununie, naștere copil etc.)

Abonament medical în sistem privat

Program Wellness > discounturi 7 Card

Employee Assistance Program (EAP) – acces la ședințe gratuite de consiliere psihologică, economică și juridică

Programe variate de Learning & Development

Oportunități de dezvoltare în carieră / Promovări interne

Alocație la evenimente deosebite (ex. nașterea unui copil)

Bonus de limbă & pentru turele de seară

Activități de echipă / evenimente & virtual Fun@Work

Zile libere plătite > numărul lor va crește odată cu vechimea în companie

Mediu de lucru plăcut și în care te vei integra ușor

Program de lucru flexibil, de luni până vineri, structurat pe 2 / 3 tipuri de ture : 09:00 - 18:00, 10:00 - 19:00 / 13:00 - 22:00* (*minim 3 zile pe lună)

SNC-Lavalin are grijă de confidenţialitatea dvs. SNC-Lavalin şi alte filiale sau companii afiliate ale SNC-Lavalin (denumite în continuare „SNC-Lavalin”) se angajează să protejeze confidenţialitatea dvs. Vă rugăm să consultaţi Declaraţia noastră de confidenţialitate pentru a afla mai multe despre modul în care colectăm, utilizăm şi transferăm Datele dvs. personale. Oferind informaţiile dvs. personale companiei SNC-Lavalin, confirmaţi faptul că aţi citit şi acceptaţi Declaraţia noastră de confidenţialitate.


 

BUCURESTI
Bancar-Servicii financiare

Joburi SNC-Lavalin Romania:

Billing Supervisor

SNC-Lavalin Romania
1 - 5 ani experienta
BUCURESTI, Job national

Knowledge Management & Continuous Improvement Specialist

SNC-Lavalin Romania
1 - 5 ani experienta
Job national

Locuri de munca SNC-Lavalin Romania