Oamenii sunt centrul organizației noastre și tot ceea ce construim este realizat datorită dedicării lor. Astfel, este firesc să avem grijă de ei și să îi sprijinim să ajungă acolo unde le este bine. Comunicarea eficientă și transparentă este baza, știm că nici o relație de încredere nu se ridică și nu se întreține altfel. Oferim resursele necesare învățării, provocăm oamenii să vrea mai mult de la ei și de la jobul lor și le oferim un mediu de lucru sigur și plăcut. Colegii sunt de milioane, echipele la fel, iar taskurile de zi cu zi, deși uneori vin cu provocări, își găsesc rezolvarea mai ușor.

 

Cine suntem noi?

Suntem AtkinsRéalis, o companie globală lider în design, inginerie și managementul proiectelor. În România, AtkinsRéalis oferă consultanță în inginerie pentru proiectul de la Cernavodă, unde se lucrează la unul dintre reactoarele centralei nucleare, a cărui durată de viață se dorește a fi extinsă până în anul 2060.

În București, încă din 2014, avem deschis centrul financiar (FSS – Finance Shared Services), creat cu scopul de a oferi o varietate de servicii financiare și suport. Totodată, separat, avem și entitatea de IT Business Applications Delivery, unde se lucrează cu sisteme financiare și unde colegii pricepuți în domeniul IT aduc mereu îmbunătațiri și propun soluții de automatizare.

Colegii noi sunt primiți cu entuziasm când aleg să facă parte din povestea noastră și ne bucurăm atunci când mulți aleg să rămână, să creștem împreună. Contăm mereu pe suportul celor de lângă noi, căci credem că succesul vine atunci când colaborăm, ne respectăm și avem încredere unii în ceilalți. Folosim tehnologia pentru a răspunde mai bine cerințelor clienților interni, și schimbăm opinii și cunoștințe pentru a identifica soluții inovatoare ce susțin eficiența.

Misiunea noastră în România : Build Connections. Drive Results.

Dacă și tu crezi în aceleași lucruri, iar domeniul financiar îți place și nu îți este străin, te așteptăm să devii unul de-al nostru. Pentru cei pasionați de tehnologie, avem rolurile de IT. Doar să alegi jobul potrivit pentru tine, din cele pe care le avem deschise. 😊

** AtkinsRéalis e o companie globală a cărei misiune este să creeze un viitor mai bun pentru planetă și pentru oameni. Prin soluții sustenabile, conectăm oameni, date și tehnologie pentru livra cele mai complexe proiecte din lume – de la infrastructură de transport, spitale, aeroporturi, până la platforme nucleare și de minerit.  Compania are peste 50 000 de angajați și este prezentă în peste 100 de țări.

Cum avem grijă de echilibrul vieții tale profesionale / personale?

 • Contract direct pe perioadă nedeterminată
 • Pachet de beneficii flexibile, din care poți alege (ex. bonuri de masă, tichete de vacanță / culturale, cursuri, wellness etc.)
 • Prime de Paște / Crăciun
 • Bonusuri de performanță
 • Abonament medical în sistem privat
 • Zile libere suplimentare plătite / an, pentru nevoi personale
 • Cursuri de limba franceză gratuite
 • Bonus de limbă
 • Employee Assistance Program (EAP) – consiliere psihologică, economică și juridică gratuită
 • Oportunități de carieră în cadrul companiei / Programe de Learning & Development
 • Activități de echipă / evenimente & virtual Fun@Work
 • Mediu de lucru plăcut și dinamic
 • Program de lucru flexibil

AtkinsRéalis are grijă de confidenţialitatea dvs. AtkinsRéalis şi alte filiale sau companii afiliate ale AtkinsRéalis (denumite în continuare „AtkinsRéalis”) se angajează să protejeze confidenţialitatea dvs. Vă rugăm să consultaţi Declaraţia noastră de confidenţialitate (Privacy statement | Careers at AtkinsRéalis (atkinsrealis.com)) pentru a afla mai multe despre modul în care colectăm, utilizăm şi transferăm Datele dvs. personale. Oferind informaţiile dvs. personale companiei AtkinsRéalis, confirmaţi faptul că aţi citit şi acceptaţi Declaraţia noastră de confidenţialitate.

BUCURESTI
Bancar-Servicii financiare

Joburi AtkinsRéalis:

AR - Billing Agent - English

AtkinsRéalis
Remote
BUCURESTI, Job national
Aplica fara CV

Locuri de munca AtkinsRéalis

Angajari AtkinsRéalis