Noutati @ Angajatori de TOP

Proiecte de educare financiara in cadrul BCR



Care sunt elementele care va diferentiaza de celelalte companii din aceeasi industrie (proiecte, activitati interne, tehnologii utilizate etc.)

In cadrul BCR am dezvoltat in ultimii ani proiecte care pe de o parte ne diferentiaza in piata, pe de alta parte ofera angajatilor un grad de motivare care ii ajuta sa atinga rezultatele dorite.
In cadrul retelei retail, exista deja implementat de 3 ani 'Programul de certificare" al colegilor care interactioneaza direct cu clientii banci, oferindu-le solutii atat pe partea de creditare, cat si in aria operationala.

De asemenea, derulam cu mare succes proiectul "Scoala de bani" care oferta educatie financiara tuturor celor interesati, copii si adulti deopotriva. "Scoala de bani pe roti" este un program care se adreseaza copiilor cu varste intre 7 si 14 ani, oferind educatie financiara prin organizare de ateliere interactive.

Credeti ca in Romania exista un deficit de oportunitati pentru studentii care vor sa castige experienta profesionala? Daca da, cum luptati impotriva acestor tendinte , prin ce programe?

Ne bucuram sa vedem in piata tot mai multe companii care dezvolta continuu programe pentru tineri. Este deja evident ca firmele competitive din piata au inteles importanta de a crea programe pentru tineri, de a le oferi sansa si celor la inceput de drum profesional sa invete si sa se formeze.

BCR a inteles inca de acum 10 ani aceasta nevoie, si a creat programul "Learn @ BCR", pe care il dezvoltam constant an de an.Mai mult, pe diverse arii de activitate, am creat "Academiile BCR": IT Academy, Risk Academy prin care formam prin workshop-uri studenti si masteranzi interesati de o profesie in aceste arii.



Descrieti-ne candidatul potrivit pentru voi 

Indiferent de arie in care ar urma sa vina, viitorul nostru coleg trebuie sa aiba curiozitate si rabdare pentru a invata si a se adapta la o organizatie complexa asa cum este BCR. Aceasta complexitate vine pe de o parte din marimea organizatiei, cat si din natura specifica domeniului bancar. Un alt aspect important in aria de soft skills il reprezinta adaptabilitatea, dorinta de cunoastere si de performanta.

Care poate fi parcursul profesional al unui angajat in companie?

Sansele de a ocupa un alt post in cadrul BCR sunt foarte mari daca iti doresti acest lucru. Dimensiunea companiei si dinamica lucrurilor oferta acesta oportunitate dupa ce simti ca in rolul prezent nu mai ofera provocari de invatare.
Avem colegi care au facut miscari laterale pozitii ce le ofera o mai mare vizibilitate in companie, precum si promovari fie in cadrul aceleiasi entitati, fie in structuri cu activitati relativ similare unde nivelul de experienta deja acumulat era o valoare adaugata.

Ce inseamna performanta in cazul unui angajat la voi?

Standardele profesionale din cadrul BCR sunt inalte, iar a fi performant la noi echivaleaza cu reusita garantata oriunde in alta parte. E complex raspunsul la ce inseamna a fi performant, insa in cateva cuvinte performanta inseamna implicare, curaj, perseveranta si inovare. Asta in sensul in care odata implicat in viata profesionala, devii parte din BCR si prin participarea la proiecte de voluntariat, la acele lucruri care aduc o valoare adaugata, pentru ca iti pasa.

Va invitam sa ne cunoasteti la standul nostru din cadrul Angajatori de TOP pe 20-21 Octombrie, la Sala Palatului

In plus, nu uitati sa va inscrieti la SkillShop-ul nostru "Fixed Mindset vs. Growth Mindset" ce va avea loc pe 20 Octombrie, la ora 15.55. Participarea este gratuita, insa numarul de locuri este limitat!
 
Inscrie-te la Angajatori de TOP Bucuresti

LinkedIn