Noutati @ Angajatori de TOP

De ce sa iti creezi CV-ul pe hipo.ro?


 
Student sau absolvent la inceput de cariera vreau sa dau startul carierei mele in cadrul unei companii de top, dar nu gasesc internship-ul care sa mi se potriveasca. Mi-ar placea sa invat mai multe despre social media, marketing, relatii publice, chimie, inginerie etc., dar simt ca nu exista indeajuns de multe programe in aceste domenii si nu stiu unde as putea gasi astfel de oportunitati.

Profesionist cu o experienta de peste 5 ani vreau sa imi consolidez cunostintele deja dobandite si sa imi continui parcursul profesional alaturi de un angajator cu potential, dar nu stiu de unde sa incep cautarea unui nou job. Majoritatea joburilor pe care le vad pe platformele de cariera sunt pentru candidati entry level sau pentru studenti. Unde pot gasi oportunitati si pentru tineri profesionisti?

Numai gandul ca va trebui sa scanezi pagini si pagini de job-uri de pe platformele de cariera te inspaimanta? Ei bine, daca te-ai regasit intr-una din descrierile de mai sus si ai raspuns „da” la intrebarea mentionata, inseamna ca citesti articolul care trebuie. De ce? Pentru ca in randurile care urmeaza vei afla mai multe despre hipo.ro si cum te putem ajuta sa iti gasesti job-ul potrivit cu ajutorul unui cont pe site.

Asadar, iata mai jos 5 motive pentru care ar merita sa iti creezi CV-ul pe hipo.ro:

1. Cu totii evitam site-urile acelea care iti cer foarte multe date pentru a-ti crea un cont, unde chiar si dupa 10 minute de raspuns la intrebari tot nu ai finalizat inregistrarea. Pe hipo.ro, crearea unui cont dureaza doar 2 minute, iti poti importa datele din Facebook sau LinkedIn. Ulterior, pentru crearea CV-ului vom mai avea nevoie doar de cele mai relevante informatii si gata, poti incepe aplicarea la job-uri.

2. Cei mai doriti angajatori din Romania folosesc hipo.ro pentru a isi selecta angajatii. Companii de top precum Microsoft, Coca-Cola HBC, Oracle, Deloitte, IBM, KPMG, P&G, Nestle Romania, Continental, Michelin si multe altele recruteaza candidati de pe platforma de joburi. Iar daca ai CV-ul completat, tot ce trebuie sa faci este sa aplici la oportunitatile de cariera pe care le gasesti ca fiind potrivite pentru tine, fara sa mai fie nevoie sa parcurgi alti pasi.

3. Job-urile active sunt exclusiv pentru candidatii cu studii superioare. Asadar, daca esti student, masterand, proaspat absolvent sau tanar profesionist, cu siguranta iti vei gasi job-ul mult visat. Angajatorii care recruteaza pe hipo cauta candidati cu high potential, candidatii cu rezultate educationale extraordinare, proactivi, motivati, care vor sa isi depaseasca limitele si sa se dezvolte. In plus, pentru a te ajuta in demersul gasirii job-ului perfect, vei primi saptamanal alerte cu cele mai recente oportunitati active, in functie de interesele si domeniile pe care le-ai selectat.



4. Ai acces la proiecte speciale de recrutare, precum Angajatori de TOP Timisoara si Bucuresti, Angajatori de TOP Virtual sau Targul Virtual pentru Absolventi.

In cazul targurilor virtuale, candidatii care au CV-ul completat pot aplica la job-urile companiilor participante direct din confortul propriei case.
Iar pe cei care isi doresc sa aiba un dialog direct cu angajatorii, in fiecare primavara si toamna, peste 180 de companii ii asteapta cu peste 8000 de job-uri la cel mai mare targ de cariera din Romania organizat de hipo, Angajatori de TOP.
Daca esti interesat de dezvoltarea ta personala si profesionala, cu ajutorul contului de pe hipo poti avea acces la conferinte, workshop-uri sau SkillShop-uri unde poti desfasura sesiuni practice alaturi de companii cu renume in piata, poti descoperi cele mai noi programe de internship/trainee si cum sa aplici pentru ele, te informezi despre programele interne de learning&development dezvoltate de companii, poti afla tendintele si cele mai cautate competente de pe piata fortei de munca si poti identifica solutii pentru a deveni cel mai bun in domeniul in care activezi.

5. Scrierea unui CV poate fi coplesitoare in momentul in care vrei sa incluzi toate abilitatile si competentele tale pentru a il convinge pe angajator sa te cheme la interviu.

In contul tau de hipo iti poti vizualiza si edita oricand CV-urile, accesand rubrica “CV-uri”. CV-ul cautabil da posibilitatea angajatorului de a te contacta pentru jobul potrivit fara ca tu sa fi aplicat in mod specific la acesta. Pentru a-ti creste sansele de angajare, seteaza unul dintre CV-urile postate drept cautabil. Iti poti crea maxim 5 CV-uri in functie de domeniul jobului la care aplici.

Te gandesti ca daca vei participa la targurile de job-urile probabil va fi nevoie sa iti printezi CV-ul in mai multe exemplare pentru a le putea lasa la standurile companiilor de care esti interesat? Ei bine, nu. Il descarci intr-un singur exemplar, care va contine un cod de bare scanabil, pe care, la eveniment, reprezentantii companiilor le vor scana.

 
De ce CV Barcode?

- in doar cateva secunde intri in baza de date a companiei, astfel chiar daca job-ul pentru care ai aplicat nu va fi al tau, vei ramane in atentia angajatorilor si vei fi contactat in cazul in care apar alte oportunitati de cariera pentru care esti potrivit;

- orice modificare care va aparea in CV-ul tau, se va aplica si variantei pe care angajatorii au scanat-o;

- daca parcurgi cativa pasi simpli, poti fii unul dintre castigatorii premiilor de ultima generatie care sunt puse in joc in cadrul evenimentelor organizate de hipo.ro.

Editia din toamna Angajatori de TOP Timisoara si Angajatori de TOP Bucuresti ti-au pregatit un astfel de concurs. Afla mai multe detalii de AICI.

Acum ca ai aflat despre toate aceste avantaje pe care ti le ofera CV-ul creat pe hipo.ro, ce zici, merita sa dai click pe butonul de mai jos?

 
Vreau sa-mi creez CV-ul

LinkedIn