Noutati @ Angajatori de TOP

Piata-Digitala.com devine partener media TechTalks 2017

Angajatori de TOP, cel mai mare targ de cariera din Romania, revine si anul acesta pe 24-25 martie la Bucuresti. In cadrul targului va avea loc si cea de-a sasea editie TechTalks, eveniment ce reuneste companii si profesionisti din domeniul IT&C, intr-un mediu ce pune accent pe cele mai recente tendinte si inovatii din domeniu.

Daca esti pasionat de tehnologie, nu rata momentul si inscrie-te la TechTalks.

Conferintele si Techlab-urile din cadrul sesiunilor TechTalks sunt sustinute de specialisti in domeniu, intr-un mediu ideal, creat special pentru a usura schimbul de informatii. Acesta vizeaza nu doar inovatiile din diverse subdomenii ale lumii Tech, ci si cele mai recente proiecte ale unor companii de top din Romania, ce isi desfasoara activitatea atat la nivel national, cat si international.

Piata-Digitala.com este unul din partenerii media ai editiei de anul acesta.

Printre partenerii media ai evenimentului de anul acesta se numara si Piata-Digitala, website dedicat stirilor din IT, Stiinta, Tehnologie si review-uri de produse tech.

Piata-digitala te tine la curent cu cele mai noi evenimente din domeniul IT si nu numai, vine cu stiri din domenii precum: Automotive, Inginerie, Nanotehnologie, Medicina si Tehnica Militara, dar si altele precum Robotica, Tehnologie Verde, Realitate Viruala sau Inteligenta Artificiala.

Review-uri, sfaturi si recomandari pentru electronice precum: telefoane, laptop-uri, tablete sau aparate foto/video, dar si pentru gadget-uri din categoria TV/Media, electrocasnice sau produse tech de ingrijire personala.

De asemenea, pe Piata-Digitala.com puteti gasi o colectie intreaga de tutoriale IT&C sau mici ghiduri si instructiuni care sa iti usureze munca si sa te faca mai productiv sau care te invata cum sa-ti intretii gadget-ul, sau sa-i salvezi viata in caz de accident.

 

LinkedIn