Noutati @ Angajatori de TOP

De ce Angajatori de TOP este mai mult decat un targ de joburi:cum iti dezvolti cariera in cele 2 zile al evenimentului


 
Angajatori de TOP Timisoara revine in aceasta toamna la Centrul Regional de Afaceri, pe 21 si 22 octombrie 2016. De 9 editii iti suntem alaturi si te ajutam sa iti gasesti drumul in cariera.

Daca te intrebi de ce sa vii la targ si cum te pot ajuta cele 2 zile in dezvoltarea carierei, iti prezentam, mai jos, patru dintre motive: beneficiezi de consiliere in cariera oerita gratuit de specialist in resurse umane, participi la zeci de workshop-uri si conferinte pentru dezvoltarea carierei, ai posibilitatea de a testa nivelul de limba straina si oportunitatea sa interactionzi direct cu 70 de companii.

Consiliere gratuita in cariera

Cand vine vorba de procesul de selectie, sunt mai multe lucruri pe care nu le putem controla, dar si mai multe pe care le putem influenta, iar prezenta la un astfel de targ este o ocazie buna pentru a deveni candidati mai buni pentru joburile la care aplicam.

In cadrul targului Angajatori de TOP am pregatit standul CV Experts, unde vei beneficia gratuit de sfatul specialistilor cu experienta in resurse umane in legatura cu:
  • CV-ul tau – cum sa il structurezi corect, cum sa il scrii in functie de joburile la care aplici, cum sa atragi atentia angajatorului, ce greseli sa eviti etc.
  • Cum sa discuti cu angajatorii si cum sa iti formezi un discurs de prezentare
  • Ce criterii sa ai in vedere atunci cand prioritizezi lista cu standurile companiilor pe care sa le vizitezi

Nicoleta Nedelea este unul dintre specialistii in resurse umane care vor fi prezenti la Angajatori de TOP si iti spune de ce sa faci o vizita la standul CV Experts:

“Deoarece CV-ul reprezinta o oglinda a candidatului si in acelasi timp principalul bilet catre un job, soliciatarea unui feedback din partea specialistilor de HR din cadrul standului CV Experts reprezinta o sansa pentru participantii de la Angajatori de TOP sa fie cu un pas mai aproape de obtinerea jobului dorit.
 Exerienta noastra din domeniu ne-a facut sa identificam o serie de probleme frecvente in redactarea CV-urilor de catre candidati. Printre cele mai intalnite greseli ale redactarii unui CV se pot enumera: enuntarea ambigua a obiectivului profesional, nerespectarea ordinei experientei profesionale, greselile gramaticale si de ortografie, poze si adrese de e-mail nu tocmai profesionale, sau mentionarea unor aspecte irelevante pentru specificul jobului.
Pentru a atrage atentia angajatorului, CV-ul unui candidat trebuie sa contina informatii precum: experienta avuta si perioada de timp pentru fiecare experienta profesionala, principalele responsabilitati, programele cunoscute, abilitatile dezvoltate in cadrul proiectelor sau/si joburilor anteriore, proiectele in care a fost implicat si nivelul de limbi straine cunoscute.
Concluzionand, solicitarea unui feedback din partea specialistilor de HR din cadrul standului CV Experts este importanta pentru participanti, in special pentru tinerii care sunt in cautarea primului job, sau care nu au redactat prea multe CV-uri , dar si in cazul persoanelor care doresc o reorientare profesionala, intrucat in acest fel acestia pot sesiza corectitudinea  modului de transmitere a informatiilor dorite in CV, pot primi o evaluare a CV-ului si sfaturi care ii pot ajuta in redactarea acestuia. “
Nicoleta Nedelea, Recruiter Step Up

Zeci de workshop-uri de dezvoltare

Informarea e cea mai buna metoda sa iei decizii in cariera, iar prezenta la astfel de evenimente te ajuta in acest sens.La Angajatori de TOP, standurile companiilor nu reprezinta singura optiune de a interactiona cu angajatorii prezenti la targ. Totodata, ai ocazia sa participi la workshop-uri si conferinte, organizate gratuit de o parte dintre companiile participante.In functie de aria ta de interes, poti alege dintr-o multitudine de tematici sustinute de traineri din companii, consultanti in resurse umane, manageri de departamente sau chiar CEO-ul companiei.


Workshop-urile si conferintele dedicate dezvoltarii carierei sunt impartite in sesiuni de SkillShop-uri.

Iata 5 lucruri pe care le ratezi daca NU participi:
  1. Prezentarea oportunitatii de a pleca in strainatate prin internediul internship-urilor internationale platite, parte a programului Global Talent oferit de AIESEC Timisoara;
  2. Sansa sa intanlnesti in cadrul workshop-ului organizat de portalul Hipo.ro cei mai buni specialisti ai agentiilor de recrutare de renume din Timisoara, care iti vor vorbi despre cum te ajuta in dezvoltarea ta profesionala construirea unui branding personal sau cum iti poti dezvolta abilitatile de comunicare eficienta, de negociere, de lucru in echipa, de leadership, time management;
  3. Oportunitatea sa intanlnesti in cadrul workshop-ului organizat de portalul Hipo.ro partenerii Alliance for YOUth care iti vor impartasi informatii despre cum iti poti redacta CV-ul in cazul in care nu ai sufiecienta experienta, cum ar trebui sa te pregatesti inainte de un interviu. Sau cum sa te pregatesti pentru un process de evaluare;
  4. Sfaturi despre cum sa iti cresti talentul si sa iti dezvolti cariera in workshop-ul organizat de Accenture;
  5. Prezentarea retetei unei cariere de success in productie, mentenanta sau calitatea produsulu, oferita de Coca-Cola HBC Romania. 
Participarea este gratuita, insa numarul de locuri este limitat. Prin urmare iti sugeram sa te inscrii cat mai repede folosind linkurile de mai sus.

Poti consulta agenda completa a workshop-urilor si conferintelor aici »

Testara nivelului de limba straina in cadrul targului

Pe parcursul celor doua zile, la standul Active Learning Timisoara esti invitat sa sustii teste de apreciere a nivelului pentru urmatoarele limbi straine: engleza, germana, franceza, spaniola si italiana. Mai mult decat atat, vei avea sansa sa castigi unul dintre cele 10 vouchere pentru cursurile de limbi straine oferite de centrul Active Learning Timisoara.La stand va fi prezent domnul Jorge Gonzalez Garrido, director de studii Active Learning, si il gasesti in apropierea zonei CV Experts.

Interactiune directa cu 70 de companii

La aceasta editie, peste 70 de companii din cele mai dorite industrii vor fi prezente pe parcursul celor 2 zile ale celui mai mare eveniment de cariera. Astfel, am creat pentru tine mediul ideal pentru a discuta fata in fata cu zeci de angajatorii. La fiecare stand, reprezentantii companiilor vor fi disponibil pentru a-ti raspunde la orice intrebare ai avea legata de oferta de joburi, procesul de recrutare, cultura organziationala, drumul unei cariere de succes in cadrul companiei si nu numai.
De asemenea, cu un singur exemplar al CV-ului tau in format Barcode, poti aplica la toate joburile  deschise in cadrul targului. Citeste mai multe informatii despre avantajele CV-ului Barcode si despre cum sa il descarci in cativa pasi din contul tau de pe www.hipo.ro.
                                                                                                                                    
Asadar, te asteptam vineri, 21 octombrie si sambata, 22 octombrie la Centrul Regional de Afaceri pentru 2 zile intense dedicate carierei tale.

Pana atunci, iti recomand sa te pregatesti pentru eveniment, inspirandu-te din 50 de lucruri pe care sa le faci sau nu la Angajatori de TOP.

Inscrie-te la eveniment si primesti gratuit ghidul “Planurile celor mai doriti angajatori in 2016”.
 
Inscriere Angajatori de TOP Timisoara

LinkedIn