Noutati @ Angajatori de TOP

Scrisoare de la un Project Manager: porneste pe cel mai scurt drum de la candidat la angajat

Draga candidat,

Iti amintesti ziua in care te-ai gandit ce vei face cand o sa fii mare? Hmm, sa ma fac… medic? … inginer? Sau poate fotbalist? Dar ziua in care iti imaginai ca poti sa ajungi chiar si cosmonaut?

Atunci cand aveam 5 ani credeam ca o sa devin medic. In perioada liceului eram convins ca ingineria este domeniul care mi se potriveste manusa, insa de mai bine de 4 ani stiu ca una dintre cele mai importane etape este alegerea oportunitatii de cariera portivite.

Numele meu este Costi Hodorogea si sunt Project Manager Angajatori de TOP, iar impreuna cu o echipa entuziasta contribuim de 23 de editii la povestile de succes ale candidatilor care au trecut pregul celui mai mare targ de joburi din Romania.

Desigur, si povestea ta poate fi una de succes la aceasta editie Angajatori de TOP.

Fie ca esti la inceput de cariera si nu stii ce drum sa urmezi, fie ca esti in cautarea unui program de Internship & Trainee, fie ca urmeaza sa iti finalizezi studiile si simti ca trebuie sa iti gasesti un job stabil, drumul cel mai scurt de la candidat la angajat este la Angajatori de TOP. Ai acces gratuit la CV Experts unde poti primi gratuit feedback de la consultantii nostri pe CV pentru a te diferentia de alti candidati.

Fie ca esti senior si vrei sa vezi ce proiecte noi dezvolta peste 100 Angajatori de TOP, fie ca doar vrei sa faci networking, peste 300 reprezentanti ai companiilor partenere te asteapta la standurile expozitionale. Sunt convins ca in programul workshopurilor vei gasi cel putin o tema relevanta pentru experienta ta. De la manageri de top, pasionati de tehnologie sau experti in recrutare vei putea afla care sunt ultimele inovatii din piata. S-ar putea sa te atraga atat de mult una dintre discutii, incat ti-ai dori la finalul evenimentului sa iti schimbi job-ul. Noi spunem, de ce nu?

Vino cu CV-ul Barcode si mult entuziasm la Sala Palatului, vineri si sambata, 20-21 Octombrie, incepand cu ora 10:00. Pregateste-ne cat mai multe intrebari, impartaseste-le cu cei peste 100 de angajatori si sunt sigur ca vei gasi jobul mult dorit.

Mult success si astept cu drag sa ne cunoastem!

Costi,
Project Manager, Angajatori de TOP

 
Inscrie-te la Angajatori de TOP Bucuresti

LinkedIn