Noutati @ Angajatori de TOP

Afla cat de simplu este sa descarci CV-ul Barcode pentru Angajatori de TOP



Daca te-ai hotarat sa participi la cel mai mare eveniment de cariera din tara, trebuie sa stii ca este important sa-ti pregatesti CV-ul! Transforma-l intr-unul Barcode, pentru a aplica mai simplu si mai rapid la jobul dorit. Iata cum poti face acest lucru:
 
DESCARCA-TI CV-UL BARCODE

In cazul in care nu ai mai actualizat de mult informatiile din CV, modifică toate campurile in asa fel incat gradul de completare sa fie de peste 50%. Apoi, nu este nevoie sa-l printezi in mai multe exemplare, pentru ca ai posibilitatea de a-l printa intr-un singur exemplar ce contine codul de bare scanabil. Companiile te vor astepta cu joburi faine, dar si cu scanere, pentru ca tu sa aplici la locurile de munca ce-ti prezinta interes.

Descarcarea CV-ului este un procedeu simplu, la fel de usor ca modul in care vei aplica la joburile companiilor preferate ce vor participa la targ. Dupa ce ai actualizat informatiile din CV-ul de pe www.hipo.ro si l-ai completat in proportie de 50%, vei vedea butonul pentru descarcare in format Barcode.

Urmareste video-ul de mai jos si convinge-te ca lucrurile sunt atat de simple precum ti le prezentam:
 
 

Ai vazut? Nu dureaza mai mult de 3 minute.

 
Ce te ce sfatuim sa faci mai departe? Printeaza-l si vino cu el la Angajatori de TOP pentru a te bucura de avantajele pe care ti le ofera.

Care sunt acestea?

  cu un singur exemplar aplici la standul tuturor companiilor care te intereseaza;

  timpul de interactiune cu angajatorul devine mult mai mare si mai valoros;

  CV-ul ramane in baza de date a companiilor si se actualizeaza de fiecare data cand il modifici;

  poti castiga un MacBook Air daca participi la unul dintre evenimente Timisoara sau Bucuresti. CV-ul Barcode este unul din elementele care iti poate aduce premiul.

Pentru a participa la concurs, trebuie sa urmezi pasii de mai jos:

       1. Inscrie-te la Angajatori de TOP Timisoara sau Bucuresti;

       2. Descarca CV-ul in format Barcode;

      3. Printeaza-l, vino cu el la eveniment si scaneaza-l macar o data la una dintre companiile pentru care iti doresti sa lucrezi si intri automat in tragerea la sorti.

Spune-le si prietenilor care sunt in cautarea unui job in aceasta toamna despre Angajatori de TOP si explica-le cum sa descarce CV-ul Barcode.

Porniti impreuna catre cel mai scurt drum de la candidat la angajat. Mult succes!
 
Inscrie-te la Angajatori de TOP Bucuresti

LinkedIn