Noutati @ Angajatori de TOP

Observer, Researcher, Networker sau Hunter, tu ce fel de ”job seeker” esti?



Targul de joburi, Angajatori de TOP, iti creeaza cadrul perfect pentru a interactiona cu reprezentantii companiilor participante, lideri in diferite industrii. Motive pentru care sa ajungi la eveniment sunt multe, printre cele mai votate de vizitatorii editiilor precedente, iti enumeram urmatoarele: ofertele de joburi, renumele companiilor, programele de Internship & Trainee, workshop-urile si conferintele, dar si sedintele de consiliere in cariera.

Obiectivul suprem, de a obtine un job, poate fi atins prin diferite metode, in functie de temperament si personalitate. Asadar, spune-ne ce urmaresti si noi iti spunem cine esti!


 





 
 
-> Esti interesat sa afli care e situatia actuala a joburilor, ce domenii sunt in top in materie de recrutare si care sunt companiile care au in plan sa-si mareasca echipa. Poate ai deja un job sau inca esti la facultate, si in perioada urmatoare nu planuiesti sa te angajezi, insa tu iti faci datoria si te interesezi cum stau lucrurile pentru a fi intotdeauna la curent cu tendintele pietei fortei de munca. Cine stie, schimbari pot aparea oricand si tu vrei sa fii pregatit pentru ele. La Angajatori de TOP vii cu rolul de OBSERVER, vizitezi standurile companiilor din domeniul tau si participi la workshopurile cu subiecte de dezvoltare a carierei.
 




 




 
-> Ai auzit deseori cat de important este sa faci ce iti place, avand un job potrivit la locul potrivit! A gasi, insa, un job potrivit printre atatea disponibile iti pare a fi o adevarata provocare. Oportunitati de cariera apar si dispar fara sa ai macar timp sa analizezi sau sa aplici. De aceea rolul tau la Angajatori de TOP este de RESEARCHER. Vrei sa gasesti toate companiile care cauta talente ca si tine, participi la workshopurile sustinute de catre companii sa iti creezi o prima impresie despre procesul de selectie, cultura organizationala si nu numai, ca mai apoi sa iti lasi CV-ul la cele care te-au atras cel mai mult. Bineinteles, nu omiti sa mergi la Zona CV Experts inainte! Pentru ca ai incredere in sfaturile specialistilor standului, obtii informatii pretioase care sa te ajute sa actionezi in tot acest proces.



 
 





 
-> Esti dependent de interactiunea cu oamenii! Sa discuti cu persoane straine nu iti pare deloc dificil, din contra, asta te face sa fii in cadrul tau ideal. Esti foarte sociabil si nu obisnuiesti sa ratezi evenimente pentru a te intalni cu persoane cu care deja ai o conexiune si/sau pentru a cunoaste oameni noi. Inarmat cu un teanc de carti de vizita, treci aproape pe la fiecare stand si dezvolti conversatii pe diferite subiecte, cu specilistii HR, profesionisti ai companiilor si chiar manageri. Desigur, aceste relatii te gandesti sa le folosesti si atunci cand iti vei cauta un job, sa-ti fie mai usor. Avand rolul de NETWORKER, nu scapi din vizor workshopurile pentru ca vrei sa profiti de ocazia de a socializa si cu vizitatorii targului cu care imparti aceleasi pasiuni si interese.
 




 






 
-> Vrei sa pleci acasa cu jobul mult dorit! Cererea, dar si oferta pietei de munca sunt lectii demult stiute de tine. Cunosti lista companiilor participante si dupa ce ti-ai validat fiecare rand din CV cu specialistii de la standul CV Experts, mergi sa il depui exact la propriul top al angajatorilor care au oportunitati de cariera pe profilul tau. Participand la eveniment cu rolul de HUNTERte folosesti de acest cadru pentru a te introduce companiei, a cere cat mai multe detalii despre procesul de selectie, dar si de “a-ti rezerva” un loc avantajos in short-list-ul candidatilor.

 










Tu ce fel de ”job seeker” esti? Fie ca esti OBSERVER, RESEARCHER, NETWORKER sau HUNTER, nu uita ca trebuie sa te inscrii la eveniment. Descarca CV-ul in format Barcode si incepe propria experienta la Angajatori de TOP!



           

LinkedIn