Noutati @ Angajatori de TOP

Cum poti sa incepi o cariera in IT daca nu ai studiat in domeniu?



Esti pasionat de IT si iti doresti sa lucrezi in acest domeniu dar esti incepator sau nu ai niciun fel de experienta? Te invitam sa afli mai multe despre IT School si cursurile pe care le oferim, in cadrul targului de cariera Angajatori de TOP 2016!

Programele noastre de curs sunt concepute pentru cei care nu au o pregatire anterioara in IT, cuprinzand atat notiuni teoretice, cat si foarte multe aplicatii practice si sesiuni interactive. Structura lor este creata astfel incat sa acopere cerintele actuale ale acestui domeniu. Poti alege dintre cursuri de Web Development, Web Design – HTML/ CSS, PHP/ MySQL, JavaScript/ jQuery, de Programare, Java, ASP.NET si C# sau Dezvoltare aplicatii Android, de Online Marketing si Design, Photoshop, Google Adwords, SEO si Online Marketing, sau de Linux si Microsoft Excel.
 
Cursurile de Web Development au ca scop initierea cursantilor in dezvoltarea de aplicatii si siteuri web interactive, folosind HTML 5, CSS 3, basic JavaScript şi jQuery, precum si in crearea layout-urilor si optimizarea paginilor în vederea afisarii corecte pe dispozitive mobile. Daca esti interesat de modalitatea de realizare a structurii bazelor de date si de realizarea de scripturi specifice paginilor web, iti poti insusi aceste notiuni cu ajutorul cursului nostru de PHP/ MySQL.
 
Testarea este o directie indispensabilă in dezvoltarea aplicatiilor software, pentru a asigura calitatea produselor lansate. Daca iti doresti o cariera in acest domeniu, cursul nostru de Software Quality Assurance te va ajuta sa te familiarizezi cu tehnicile si cu intreg procesul de testare si sa iti dezvolti abilitatile practice in Functional Testing (Component Testing, Integration Testing, Regression Testing, Smoke Testing, Unit Testing) si Non-Functional Testing (Load testing, Stress Testing, Usability Testing).
 
Daca esti pasionat de realizarea diferitelor elemente de Photo Print si Graphic Design, vei putea invata tehnicile corecte de prelucrare, manipulare si editare a imaginilor, in cadrul cursului de Photoshop.
 
Pentru cei interesati de un job in Online Marketing, cursurile noastre de Google AdWords si SEO sunt concepute pentru a va familiariza cu crearea si optimizarea Cost per Click, optimizarea costurilor, selectia cuvintelor cheie, realizarea de continut ce cuprinde text si imagini, precum si cu planificarea si previzionarea rezultatelor.

Cu o echipa de traineri dedicati, cu pozitii senior in cele mai bune companii din industria IT, echipamente noi si cursuri care se desfasoara intr-un mediu relaxat, IT School este locul ideal pentru a invata, socializa si a-ti aplica cunostintele in mod practic. Te asteptam si anul acesta la targul de cariera Angajatori de TOP, pentru a descoperi cum te putem ajuta sa incepi o cariera in IT!
 
Detalii si inscrieri pe www.itschool.ro

LinkedIn