Noutati @ Angajatori de TOP

6 motive sa participi la Workshop-urile din cadrul Angajatori de TOP!



Targul de cariera Angajatori de TOP celebreaza anul acesta 20 de editii in care a adus impreuna tineri dornici sa isi inceapa o cariera si companii multinationale cu oportunitati special gandite pentru acestia. Deopotriva, targul de adreseaza si profesionistilor care isi dorsc o schimbare data de un job cu mai multe oportunitati de crestere, acces la pozitii de leadership si pachete de beneficii avantajoase.

De ce sa participi la Workshop-urile Angajatori de TOP?

  • Iti sporesti sansele de a gasi un job in domeniul tau de interes;
  • Participarea este gratuita, trebuie doar sa te inscrii;
  • Ai ocazia sa identifici solutii pentru a deveni cel mai bun in domeniul in care activezi;
  • Ai sansa sa descoperi oportunitati care se lanseaza in exclusivitate;
  • Poti afla care sunt beneficiile oferite de cele mai importante companii din Romania;
  • Ai oportunitatea de a fi la curent cu ultimele proiecte si tehnologii ale celor mai mari jucatori de pe piata IT&C; 
Editia din primavara aceasta va avea loc pe 25-26 Martie la Sala Palatului in Bucuresti. Evenimentul este structurat in 2 componente majore: zona expozitionala, unde poti aplica direct cu CV-ul barcode la joburile oferite de peste 100 de companii si zona de Workshop-uri si Conferinte care completeaza calitatea evenimentului prin amenajarea unui spatiu personalizat in care participantii pot intelege valorile si cultura organizationala direct de la reprezentantii companiilor.     

Primavara aceasta, experienta Angajatori de TOP include participarea ta la unul din cele 35 de SkillShop-uri si Conferinte TechTalks. 

Cei mai mari angajatori din industrii precum FMCG, BPO, Bancar, Logistica iti pun la dispozitie programe de internship si management trainee pe care le vor prezenta in sesiunile interactive de SkillShop-uri. Profesionisti din cadrul companiilor Coca-Cola HBC, Lidl, Genpact, EY, Deloitte sau DB Schenker iti vor expune beneficiile pe care le poti accesa si cum poti obtine o experienta de impact intr-un mediu de lucru dinamic.
 
SkillShop-urile iti ofera in plus si posibilitatea de a descoperi ce abilitati si competente cauta companiile, cum le poti imbunatati si cum poti deveni un candidat potrivit pentru a face parte din echipa lor.
In cadrul SkillShop-ului sustinut de compania Avon, cei pasionati de Marketing vor avea oportunitatea de a afla care sunt trendurile anului 2016 si cum pot fi integrate in dezvoltarea unei strategii de succes. 

Cateva din tematicile pregatite editia aceasta sunt:

Deloitte: You have the #SPARK, we have the playground
Stefanini Romania: Survival kit for a new employee
Veeam Software: Good things come to those who ACT
Lidl Romania: Managementul, sportul in care fac performanta zi de zi
Avon Romania: Ghid de supravietuire in Marketing-ul anului 2016. Ce spun trendurile?

Rezerva-ti unul din cele 40 de locuri disponibile in cadrul  fiecarui SkillShop! Vezi agenda aici.



Daca te pasioneaza tehnologia, te invitam la TechTalks ce cuprinde conferinte pe 3 directii: Agile, Software Development si Big Data & Cloud. Companii precum Bearing Point, IBM, UniCredit Business Integrated Solutions, Accenture, Vodafone Shared Services, Intralinks te vor informa cu privire la ultimele tendinte in tehnologie, vor face demonstratii live de scripting si iti vor prezenta studii caz si proiecte la care lucreaza in prezent.

Pentru dezvoltarea abilitatilor in aceasta directie, in cadrul TechTalks poti participa si la o serie de TechLab-uri sustinute de companiile IBM, Bitdefender, Ericsson, Dell unde profesionisti din domeniul IT iti vor expune procese si inovatii dezvoltate de catre acestea. O parte din tematicile pregatite pentru tinerii si profesionistii tech-savvy sunt:

IBM: Consultancy & Project Management
Bitdefender: Building the Future of Cybersecurity 

Rezerva-ti un loc la TechTalks! Inscrierea pentru fiecare Conferinta TechTalks sau Techlab se realizeaza separat, in limita locurilor disponibile! Vezi agenda TechTalks aici.
 

LinkedIn