Noutati @ Angajatori de TOP

Care sunt pozitiile pentru care va recruta echipa BCR la Angajatori de TOP?

Echipa BCR are ca scop formarea de profesionisti inovativi, care sa isi doreasca sa se dezvolte din punct de vedere profesional si sa isi depaseasca limitele. Intalneste-i primavara aceasta la Angajatori de TOP Bucuresti si afla totul despre planurile de recrutare BCR, dar si despre programele de internship si joburile disponibile.

Care sunt pozitiile pentru care va recruta echipa BCR la Angajatori de TOP?

La BCR suntem de parere ca munca ta este importanta nu prin ceea ce investim noi in ea, ci prin ceea ce investesti tu. Cu cat te implici mai mult, cu cat iei mai multe decizii proprii si iti planifici cariera, cu atat mai mult vei beneficia de pe urma ei. Si acesta este un lucru important. Uite un lucru in care noi credem: ceea ce faci devine in cele din urma ceea ce esti. In acelasi timp, cautam intotdeauna oameni carora sa le placa ceea ce fac. Doar asa, munca lor are mai mult sens pentru ei, dar si pentru clientii nostri.

Information Technology
La BCR, poti alege intre IT Clasic (Sisteme si - Tehnologia Informatiei) sau BI- Business Intelligence (Centrul de Competenta Business Intelligence si Raportari)
Ai putea fi:
  • Analist Business pentru Core Banking sau BI;
  • Programator/Dezvoltator Core Banking sau BI;
  • Tester Core Banking sau BI.
Ai experienta in analiza datelor, raportare, analiza financiara sau vrei sa iti pui in valoare abilitatile pentru a te dezvolta in aceste arii? 
  • Analist Raportare;
  • Specialist Risc;
  • Specialist Suport Vanzari;
  • Specialist Back Office;
  • Analist Financiar Corporate.
Daca esti la inceput de cariera sau esti interesat sa te reorientezi profesional, te poti alatura BCR pe un post part-time.
Echipa noastra de vanzari are nevoie de forte proaspete.  Posturile de Consilier Client Retail sau Consilier Client Zona Rapida iti vor oferi posibilitatea de a-ti incepe cariera in banca si de a te concentra in acelasi timp pe studii.

OK, ai crescut. Vrei sa devii ceea ce ai visat? Posturi pentru studenti sau tineri absolventi
Pentru un start bun in cariera, ti-am pregatit:

Group Graduate Program
Prin acest program ne propunem sa invatam si sa implicam participantii in activitatile noastre bancare.
Pentru aceasta punem la dispozitia fiecarui trainee un mentor care se implica activ in formarea sa.
Programul incepe in fiecare an la 1 Octombrie si dureaza 1 an.

Learn@BCR
Este un program special creat pentru toti studentii, de la orice facultate, in orice an de studiu care doresc sa urmeze un program de internship platit. Urmareste pagina noastra de cariere si portalul Hipo.ro pentru a afla detalii si a aplica la cele mai noi pozitii de internship.

Practica@BCR
Daca esti student si vrei un loc de practica in BCR, pe perioada verii sau in timpul anului universitar, mergi in orice agentie BCR si convinge-i pe colegii nostri sa te primeasca in practica.

In ce consta procesul de selectie pentru programele adresate studentilor si absolventilor si cum se pot pregati in avans candidatii?

Cei interesati trebuie sa acceseze fie site-ul Hipo.ro fie BCR sectiunea „Cariere” pentru a se inscrie in programul pe care doresc sa il urmeze sau pot participa la Angajatori de TOP pe 27 si 28 martie.  Pentru a fi selectat este foarte importanta motivatia de a participa in programele noastre si de a-si construi o cariera in domeniul bancar, precum si background-ul educational si personalitatea fiecaruia.

Astfel de programe sunt o scoala foarte buna pentru tinerii pasionati de banking. In ce consta programul de invatare organizat de BCR?

Astfel de programe sunt extrem de utile pentru toti tinerii care vor sa se familarizeze cu un mediu profesionist de corporatie in general, si cu mediul bancar in special.  Participarea in oricare dintre aceste programe ofera posibilitatea de a experimenta realitatea mediului de lucru la care un student nu are cum sa aiba acces, sa cunoasca oameni cu experienta de la care pot invata.

Participarea intr-un astfel de program poate contura un traseu profesional care se poate stabili odata cu descoperirea propriilor abilitati si cu primele experiente in mediu profesional.

Este o mare diferenta intre cum iti imaginezi ca se intampla lucrurile si realitate, de aceea astfel de programe ofera experiente in baza carora tinerii pot lua decizii ulterior. Ne referim aici la decizii in baza unor experiente traite direct, si nu pe baza unor sfaturi sau decizii care apartin altora.

Cum au evoluat in BCR participantii de la editiile anterioare?

In general, peste 10% dintre participantii in programele noastre raman alaturi de noi. Ei continua sa creasca si isi dezvolta in egala masura atat abilitatile personale cat si competentele profesionale. Avem multe exemple de succes si tot atatea trasee de cariera posibile.

Care sunt principalele 3 motive pentru care un student/absolvent ar trebui sa opteze pentru programele BCR?

Asa cum am mentionat anterior, credem ca experienta este ceea ce ne defineste. Tinerii au o mare sansa ca prin participarea la programele BCR sa isi creeze  propriile oportunitati profesionale.  BCR este o organizatie mare unde poti descoperi cele mai complexe arii care pot exista intr-o banca.

Pentru care dintre aceste programe veti recruta la Angajatori de TOP si care sunt urmatorii pasi dupa targ?

La editia din aceasta primavara targetam tineri pentru toate programele – Learn @BCR si cel de Practica @BCR care se deruleaza in permanenta, astfel incat orice student poate aplica mentionand programul care il intereseaza.

Focusul pentru programul Learn@BCR in aceasta primavara este pe IT si Operatiuni. Va asteptam deci la stand si Workshop-ul dedicat IT pentru detalii!

In ce consta workshopul BCR de la aceasta editie Angajatori de TOP?

Cu aceasta ocazie vom prezenta oportunitatile de cariera din cadrul departamentelor IT ale Bancii. Cei interesati vor putea alege intre un parcurs IT clasic sau unul orientat catre Business Intelligence si Raportari. Participantii vor afla cum se deruleaza proiectele noastre IT.  Vom detalia profilele pe care le cautam in prezent, cum se pot pregati pentru a corespunde cerintelor noastre si cum ar putea arata evolutia lor profesionala. Informatiile vor fi furnizate direct de catre specialisti care lucreaza in domeniu IT si  Business Intelligence si care se implica activ in  integrarea noilor colegi.

Echipa BCR
 

LinkedIn