Noutati @ Angajatori de TOP

Angajatori de TOP editia martie - aprilie 2014 - in curand soseste cel mai mare targ de cariera

Angajatori de TOP reprezinta cel mai mare targ de cariera pentru tineri profesionisti si reuneste la fiecare editie peste 90 de companii si 15.000 de vizitatori in Bucuresti si peste 50 de companii si 5000 vizitatori in Iasi, Timisoara.

 

Daca esti un profesionist cu experienta si iti doresti sa avansezi in cariera sau sa iti schimbi locul de munca cu unul pe masura experientei tale, vino la Angajatori de TOP pentru a-ti depune CV-ul direct la angajatorii preferati.

 

Afla mai multe despre planurile de recrutare ale acestora pentru 2014, dar si detalii despre procesul de recrutare.

 


Editia din aceasta primavara
Amploarea nationala a evenimentului, numarul mare al oportunitatilor de cariera atat pentru profesionisti cat si pentru studenti, o zona dedicata workshop-urilor si conferintelor tematice, definesc cel mai mare targ de cariera, Angajatori de TOP.

Vino si aplica la job-urile dorite in:

  • Timisoara – 14-15 martie la Centrul Centrul Regional de Afaceri Timisoara;
  • Iasi – 21-22 martie la Palas Mall;
  • Bucuresti – 4-5 aprilie la Sala Palatului.

 

In cadrul celei de-a 16-a editie din Bucuresti sunt asteptati 15.000 de vizitatori sa viziteze standurile celor peste 90 de angajatori de top care ofera aproximativ 3000 de locuri de munca si programe de internship pentru studenti si absolventi.

 

Cu o traditie de 8 ani, Angajatori de TOP Iasi se pregateste pentru cea de-a treia editie.

Este vorba despre cea de-a treia editie pe care o vom organiza in Iasi. Targul de joburi, Angajatori de TOP ofera posibilitatea celor care sunt in cautarea unui loc de munca sa intalneasca in cadrul evenimentului, atat reprezentanti ai companilor multinationale, cat si angajatori care activeaza pe plan local.

Adrian Stanescu, Project Manager, Angajatori de TOP


Angajatori de TOP, cel mai mare eveniment de recrutare, va fi prezent si in Timisoara. Cea de-a patra editie Angajatori de TOP Timisoara ofera vizitatorii sansa sa interactioneze cu reprezentanti ai companiilor participante, sa aplice la pozitiile deschise in cadrul evenimentului si sa participe la studii de caz si workshopuri sustinute de companiile participante.


Joburile oferite sunt adresate profesionistilor cu experienta, dar nu lipsesc nici programele de internship si pozitiile entry-level pentru studenti, absolventi si persoane la inceput de cariera pasionati de domeniile: IT&C, finante - contabilitate, audit, inginerie, customer service, asigurari, resurse umane, achizitii, marketing si vanzari.

 

Cum sa te pregatesti

Intrarea la eveniment este gratuita si se se face pe baza de CV.


Nu mai este necesar insa sa-ti tiparesti un alt CV pentru fiecare job pentru care doresti sa aplici, ci este suficient sa-ti descarci CV BareCODE-ul.


Implementata pentru prima data in cadrul evenimentului Angajatori de TOP aceasta modalitate s-a dovedit a fi foarte eficienta si usor de accesat. Printr-o simpla scanare, CV-ul tau va intra direct in baza de date a angajatorilor.


Actualizeaza-ti din timp CV-ul de pe HiPo.ro si urmareste instructiunile din video-tutorialul de mai jos pentru a afla cum sa descarci CV BareCODE-ul:

 

 

 

Cum a fost la editiile anterioare

Prima editie a evenimentului a avut loc in octombrie 2006 din dorinta de a oferi un instrument profesionist, organizat la standarde ridicate, un eveniment in cadrul caruia candidatii in cautarea unui job pot interactiona in mod direct cu reprezentanti ai companiilor participante.


Inca de la prima editie, 75 dintre cele mai mari companii si peste 10 000 de vizitatori au transformat evenimentul in cel mai mare targ de cariera din Romania.


Cu o crestere continua, Angajatori de TOP reuneste la fiecare editie peste 90 de angajatori si peste 15000 de vizitatori. Din perspectiva companiilor, Angajatori de TOP este evenimentul care produce cele mai bune rezultate din punct de vedere al recrutarii si este considerat un evenimentul de referinta in Romania.

 

Angajatori de TOP Bucuresti in imagini

 

 

 

Te asteptam la Angajatori  de TOP pentru a-ti gasi jobul dorit!


LinkedIn