AUCHAN Romania SA

Site www.auchan.ro
Facebook https://www.facebook.com/AuchanRO
Twitter https://twitter.com/auchanromania

Auchan Retail este unul dintre cele mai importante lanturi comerciale, locul 11 în lume, prezent in 16 tari, cu peste 900 hipermarketuri si aproape 330.000 de angajati. Auchan Retail detine si alte canale de retail: supermarketuri, proximitate si comert online.

Primul magazin din tara noastra a fost deschis la 7 noiembrie 2006, in cartierul Titan, iar in prezent Auchan Romania numara 33 de hipermarketuri si 11.000 de angajati.

Suntem comercianti indrazneti! Succesul nostru l-am realizat cu oameni ca tine: motivati, implicati, responsabili si ambitiosi. Daca iti doresti sa activezi intr-un mediu de lucru civilizat si colegial, cu numeroase posibilitati de implinire profesionala, trimite CV-ul  direct aici sau creaza-ti cont pe site-ul auchan.ro, sectiunea Cariera.
 
Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca AUCHAN Romania SA

Companie Oras(e) Data
Specialist Comunicare Interna

full-time1 - 5 ani experienta

Vrei să faci parte dintr-un amplu proiect de digitalizare a unei companii cu 11.000 de angajaţi? Te pasionează comunicarea? Căutăm pe cineva care să spună povestea noastră angajaţilor prin canale diverse, pentru a-i ajuta să se simtă cât mai apropiaţi clienţilor şi brandului...

AUCHAN Romania SA BUCURESTI
03.12.2016
Recruiter

full-time1 - 5 ani experienta

Esti pasionat de domeniul resurselor umane, in special de recrutare? Cauti un rol complex intr-o multinationala, intr-un domeniu dinamic, ce-ti poate oferi multitudinea si diversitatea de provocari si experiente de care ai nevoie pentru a-ti consolida profilul profesional?

AUCHAN Romania SA BUCURESTI
16.11.2016

Joburi AUCHAN Romania SA

Companie Oras(e) Data