Holcim

Orase: BUCURESTI,
Industrie: Constructii


Holcim (Romania) SA face parte din grupul Holcim, unul dintre liderii mondiali in furnizarea de ciment, betoane, agregate (nisip si pietris) si alte servicii conexe.

Prin proiectele si investitiile din ultimii ani in dotarea tuturor facilitatilor noastre cu echipamente de ultima ora, ne enumaram printre cele mai inovatoare companii din Romania. De-a lungul timpului, Holcim Romania a introdus numeroase inovatii pe piata locala, printre care se numara cimenturile cu amprenta redusa de carbon, certificarea BES6001 a tuturor produselor sau conceptul de statie ecologica de betoane. Acesta din urma presupune un volum minim de emisii de praf si de zgomot, dar si tehnologii care permit reciclarea reziduurilor de beton proaspat si reutilizarea apei folosite in procesul de fabricatie.

Din echipa noastra fac parte oameni bine pregatiti in cele mai variate domenii. Cu totii avem in comun puterea caracterului, ambitia pentru performanta si pasiunea pentru lucrul bine facut.
Cele mai bune rezultate se obtin in echipa. Vino sa faci parte din echipa noastra!
 
Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca Holcim

Companie Oras(e) Data
Reprezentant Vanzari Betoane - Bucuresti

full-time1 - 5 ani experienta

Holcim BUCURESTI
22.10.2016
Analist Financiar

full-time1 - 5 ani experienta

Participare in maparea setarilor in controlling la nivel de conceptie si implementare SAP; Executarea cu acuratete si in timp a rapoartelor legate de procesele de previziune in care este implicat; Analiza indicatorilor si informatiilor din aria de activitate si prezentarea concluziilor.

Holcim BUCURESTI
21.10.2016

Joburi Holcim

Companie Oras(e) Data